Του καρφώθηκε βέλος στην καρδιά και σώθηκε [φωτογραφία]

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-22, 15:48:41
Του καρφώθηκε βέλος στην καρδιά και σώθηκε [φωτογραφία]

Την απίστευτη τύχη του πρέπει να ευχαριστεί ένας 47χρονος Ιταλός που κατάφερει να επιβιώσει από ένα βέλος που του καρφώθηκε στην καρδιά!

Ο 47χρονος άντρας, σε χωριό της επαρχίας Αόστα της Ιταλίας, κρατούσε ο ίδιος το τόξο από το οποίο έφυγε το βέλος, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν επρόκειτο για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Πάντως, το βέλος μήκους 30 εκατοστών, τρύπησε την αριστερή κοιλία της καρδιάς του και τον πνεύμονά του, ενώ η άκρη του ήταν έξω από το στήθος του άντρα.

Ένας συγγενής του που τον βρήκε κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ οι γιατροί αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν να τραβήξουν το βέλος, φοβούμενοι πως θα προκαλούσαν ακατάσχετη αιμορραγία στον τραυματία, που είχε κανονικά τις αισθήσεις του!Έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 47χρονου σε ειδικό κέντρο για την καρδιά στο Τορίνο. Εκεί η ομάδα των χειρουργών που ανέλαβε το περιστατικό, νάρκωσε τον άντρα, αφαίρεσε μεγάλες ποσότητες του αίματός του από το σώμα του, έβγαλε προσεκτικά το βέλος και εισήγαγε πίσω στο σώμα το αίμα, προτού τον ξυπνήσει!

Πλέον ο 47χρονος Ιταλός βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, ενώ η επέμβαση χαρακτηρίζεται «απολύτως επιτυχής».

Δείτε επίσης
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=