ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πώς ένας Γερμανός έκλεψε μια Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ στο test drive [εικόνες]

πώς-ένας-γερμανός-έκλεψε-μια-ferrari-αξίας-2-ε-510439

Κάνοντας ένα απλό κόλπο, ένας άνδρας στη Γερμανία κατάφερε να κλέψει μια Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ, κατά τη διάρκεια του test drive.

Ο άνδρας εμφανίστηκε σε αντιπροσωπεία του Ντίσελντορφ και συστήθηκε ως συλλέκτης αυτοκινήτων. Δήλωσε ότι θέλει να αγοράσει μια Ferrari 288 GTO του 1985 και έπειτα από λίγο έφυγε για το test drive, με έναν πωλητή. Ομως, κάποια στιγμή, θέλησε να καθίσει στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Ο πωλητής τον πίστεψε, βγήκε από τη Ferrari για να αλλάξουν θέσεις και ο άνδρας το… σανίδωσε και εξαφανίστηκε.

Αυτή είναι η κλεμμένη κόκκινη Ferrari

Ομως, ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Οταν η αστυνομία απευθύνθηκε στον κόσμο για πληροφορίες, χάρη σε μαρτυρίες το εντόπισε σε ένα γκαράζ, αλλά ο άνδρας που το έκλεψε αναζητείται.

Κόκκινη Ferrari παρκαρισμένη

Η συγκεκριμένη Ferrari κάποτε ανήκε στον Εντι Ιρβάιν

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, πρόκειται για όχημα που κάποτε ανήκε στον Εντι Ιρβάιν, τον πρώην «πιλότο» της F1 που ήταν στην ομάδα της Ferrari από το 1996 έως το 1999. Η αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που έχει κάνει 43.000 χιλιόμετρα, είναι πάνω από 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου