Έπιασε τον άνδρα της να την απατά με τη μητέρα της

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-13, 18:27:04
 Έπιασε τον άνδρα της να την απατά με τη μητέρα της

Συντετριμμένη έμεινε γυναίκα από την Αυστραλία όταν ανακάλυψε ότι ο επί 6 χρόνια σύζυγός της είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη μητέρα της και πεθερά του.

Η γυναίκα έκανε την αποκάλυψη όταν βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή ζητώντας συμβουλή από τους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς οι οποίοι έμειναν εμβρόντητοι όταν άκουσαν την περίπτωσή της. Η 27χρονη έχει μία εξάχρονη κόρη με τον τέως σύζυγό της. Αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πώς διαλύθηκε ο γάμος της όταν αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον άνδρα και τη μητέρα της πριν από λίγες εβδομάδες.

"Η οικογένειά μου και το ένστικτό μου με επιβεβαίωσαν. Σύντομα τους αντιμετώπισα και τους δύο και κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον. Έγιναν και οι δύο αμυντικοί, τόσες κόκκινες σημαίες και απλώς δεν άντεχα άλλο" τόνισε η γυναίκα. 

Όσο για το πώς το ανακάλυψε, είπε ότι η μητέρα της το είχε πει σε μέλη της οικογένειάς τους, τους είχε μιλήσει για τον εραστή της. Ωστόσο, δεν ξέρει πόσο καιρό συνέβαινε αυτό πίσω από την πλάτη της, ούτε πότε συνέβη. Μάλιστα, είπε ότι είχε στενή σχέση με τη μητέρα της.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη του απιστία. Η Τάνια αποκάλυψε ότι παλαιότερα την απατούσε με μια παλιά τους φίλη και τότε είχε στραφεί στη μητέρα της για παρηγοριά. Αποφάσισε να τον συγχωρέσει για χάρη της κόρης τους. Ωστόσο, τον εγκατέλειψε μετά που ανακάλυψε τη σχέση του με τη μητέρα της. "Τον εγκατέλειψα, δεν άντεχα άλλο, μπούχτισα" εξομολογήθηκε η γυναίκα. "Ήταν ο πρίγκιπάς μου πριν από έξι χρόνια, πριν μείνω έγκυος. Ήμουν αφελής και εύπιστη" κατηγορεί τον εαυτό της

 

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=