ΔΙΕΘΝΗ

Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν;

πόσο-κόστισε-η-εγκυμοσύνη-της-μέγκαν-515345

Μια περιουσία κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ και το γερμανικό περιοδικό «Focus» αποκαλύπτει τους λόγους.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήδη έχει δυσαρεστήσει πολλούς οπαδούς του στέμματος με την απόφασή της να κάνει πάρτι για το μωρό στη Ν. Υόρκη που στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Πρώτη η

βρετανική εφημερίδα «The Sun» μίλησε για τα έξοδα που δαπανήθηκαν το οικολογικό παιδικό δωμάτιο αλλά και λαμπερές εμφανίσεις και όλες διαφορετικές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ στοίχισε η εγκυμοσύνη, κάτι που φαίνεται ξέφρενο στη φτωχοποιημένη χώρα τους.

Μόνο το πάρτι του μωρού κόστισε 180 χιλιάδες ευρώ και έγινε στο Μανχάταν. Η ίδια μάλιστα έφτασε στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ.

Η οικολογική ανακαίνιση της όλης της οικίας όπου θα διαμείνει το ζευγάρι κόστισε περίπου 58 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι συνεδρίες βελονισμού της Μέγκαν για τη ανακούφιση της από τους πόνους της εγκυμοσύνης, έφθασαν τις δέκα χιλιάδες ευρώ. Σε κέντρα ευεξίας ξοδεύτηκαν 38 χιλιάδες ευρώ ενώ η γκαρνταρόμπα της, έφτασε σχεδόν το μισό εκατομμύριο με πιθανότερο νούμερο αυτό των 447 χιλιάδων ευρώ. Η γέννηση στοίχισε σχεδόν 20.000 ευρώ.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου