ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Σκότωσε τη μητέρα του με 50 μαχαιριές για να αγοράσει ναρκωτικά

βραζιλία-σκότωσε-τη-μητέρα-του-με-50-μαχ-522712

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η δολοφονία μιας 51χρονης μητέρας από τον ίδιο της το γιο με 50 μαχαιριές προκειμένου ο μητροκτόνος να αδειάσει τον τραπεζικό της λογαριασμό για να προμηθευτεί κοκαΐνη.

Η άγρια δολοφονία με δράστη τον 32χρονο Βίκτορ Σάντσεζ σημειώθηκε την Κυριακή στο σπίτι στο οποίο έμενε με την 51χρονη μητέρα του, Ελίζα.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 32χρονος, τη μητέρα του αρχικά τη χτύπησε με ένα γυάλινο ποτήρι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε δεκάδες φορές επειδή θύμωσε γιατί η 51χρονη αρνήθηκε να του δώσει την κάρτα της προκειμένου να «σηκώσει» χρήματα από ΑΤΜ για να αγοράσει ναρκωτικά.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο μητροκτόνος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του από τον τόπο του εγκλήματος ενώ δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλλει ως δολοφόνο τον φίλο της μητέρας του.

Τα στοιχεία, ωστόσο, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί – τα ματωμένα ρούχα του 31χρονου, τα αποτυπώματα από τα πόδια του που είχαν πατήσει στο αίμα και οι μαρτυρίες ότι κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο δεν είχε μπει στο διαμέρισμα – τους οδήγησαν στα ίχνη του μητροκτόνου τον οποίο και συνέλαβαν.

«Μας είπε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης το προηγούμενο βράδυ του φονικού και ότι το πρωί της Κυριακής δεν είχε άλλα χρήματα» δήλωσε ο αστυνομικός Σέρτζιο Φερέιρα ντο Κάρμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 ο Σάντσεζ στο παρελθόν είχε είσαχθεί τρεις φορές σε κλινική αποτοξίνωσης.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου