ΔΙΕΘΝΗ

Η πιο διάσημη travel blogger με 1,3 εκατ. ακολούθους… είναι γάτα [εικόνες]

η-πιο-διάσημη-travel-blogger-με-13-εκατ-ακολούθους-564260

Ο λογαριασμός της Suki στο Instagram είναι μία ονειρική απόδραση. Οι 1,3 εκατομμύρια ακόλουθοί της την έχουν παρακολουθήσει να εξερευνά τα δάση του Βανκούβερ, τους ορεινούς όγκους των ελβετικών Άλπεων και τις απόκρημνες ομορφιές της ακτής της Λιγουρίας στην Ιταλία.

Η Suki έχει διασχίσει την Καλιφόρνια οδικώς, ανέβηκε σε ανέγγιχτα χιονισμένα βουνά και έκανε πικ νικ έξω από γερμανικά κάστρα. Και όπως και κάθε επιτυχημένος travel blogger έχει μία φράση από την οποία εμπνέεται «δεν χάνονται όλοι εκείνοι που περιπλανιούνται».

Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά μεταξύ της Suki και των περισσότερων travel bloggers είναι ότι η Suki είναι μια γάτα Βεγγάλης.

Η ανεπίσημη βασίλισσα των γατών travel bloggers, η Suki είναι δύο χρόνων και έχει ήδη ταξιδέψει σε 12 χώρες και δύο ηπείρους

Φαίνεται πως με λίγη προσπάθεια οι γάτες μπορούν να σκαρφαλώσουν σε όρη και να ποζάρουν μπροστά στις λίμνες της Ελβετίας.

Ποζάρει στις Αλπεις

Η Λόρα Μος, η οποία έγραφε άρθρα για κατοικίδια στην Huffington Post και στο Forbes, δημιούργησε το δικό της website, «Adventure Cats» το 2016 όταν άρχισε να παρατηρεί ότι ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών έπαιρναν τις γάτες τους μαζί στις αποδράσεις τους.
«Οι άνθρωποι όχι μόνο εκπαιδεύουν τις γάτες τους, αλλά και τις παίρνουν μαζί τους όταν ταξιδεύουν. Ήμουν περίεργη για το πώς εκπαιδεύουν τις γάτες να βγαίνουν έξω με λουρί και τις παίρνουν μαζί τους σε πεζοπορίες σε ταξίδια με διανυκτερεύσεις. Δημιούργησα στο Instragram τον λογαριασμό “Adventure Cats” για να δημοσιεύω φωτογραφίες από αυτές τις καταπληκτικές γάτες και επίσης να καταρρίψω τα αρνητικά στερεότυπα που έχουμε για τις γάτες και τους ανθρώπους που τις αγαπούν» ανέφερε στην εφημερίδα «Evening Standard».

Οι «Γάτες της Περιπέτειας» είναι απ’ όλο τον κόσμο, o Όλιβερ είναι ένα γατάκι από το Κολοράντο που τώρα ζει στην Καλιφόρνια. Μαζί με την ιδιοκτήτριά του κάνει κωπηλασία, πεζοπορία, κάμπινγκ και ταξιδεύει αεροπορικώς στις ΗΠΑ.

Ο «Nathan the Beach Cat» φορά γυαλιά ηλίου, κάνει σέρφινγκ, κολυμπά, εκτελεί χρέη ναυαγοσώστη και διαψεύδει τον κανόνα που λέει ότι «οι γάτες μισούν το νερό».

Ο Cezar ένας τεράστιος λευκός γάτος έχει ταξιδέψει σε 26 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τροπικών νησιών. Προτιμά τα μέρη με την υπέροχη θέα και πιο πρόσφατα φωτογραφήθηκε στις Φιλιππίνες.

Είναι ρωσική μπλε γάτα, ονομάζεται Luna Misty Blue έχει βάση τις Βερμούδες και κάνει καγιάκ απολαμβάνοντας κρυστάλλινα καθαρά νερά.

Ο λογαριασμός της Suki στο Instagram είναι μία ονειρική απόδραση

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ανεπίσημη βασίλισσα των γατών travel bloggers, η Suki είναι δύο χρόνων και έχει ήδη ταξιδέψει σε 12 χώρες και δύο ηπείρους.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου