ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 12χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του μιμούμενος σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

βρετανία-12χρονος-βίασε-την-6χρονη-αδερ-605206

Σοκ στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ένα 12χρονο αγόρι βίασε επανειλημμένα την 6χρονη αδελφή του, αντιγράφοντας μια σκηνή σεξ από το Grand Theft Auto.

Ο 12χρονος, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, βίασε αρκετές φορές την μικρότερη αδελφή του, ενώ οι γονείς τους κοιμούνταν.

Την βίασε και ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ παρών σε άλλο βιασμό ήταν και ένα ξαδελφάκι των παιδιών. Αυτός ο βιασμός έγινε αφού ο 12χρονος παρακολούθησε τη σκηνή σεξ στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto.

Τις προηγούμενες ημέρες η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο, με τον 12χρονο να καταδικάζεται σε 12μηνο εγκλεισμό σε θεραπευτικό ίδρυμα.

Στο δικαστήριο ο 12χρονος μίλησε για το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Η μητέρα των παιδιών με δάκρυα στα μάτια έδωσε και εκείνη το παρών στο δικαστήριο. Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Το κατάλαβαν μόνο όταν η μικρή τους κόρη μίλησε στη δασκάλα της και εκείνη με τη σειρά της τους ενημέρωσε.

«Η κόρη μου ήταν λυπημένη και κλεισμένη στον εαυτό τους πιστεύοντας ότι όλα ήταν δικό της λάθος», είπε και προσέθεσε: «Είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι και πλέον δεν νιώθει καμία θλίψη, είμαι πολύ περήφανη για αυτήν».

«Θέλουμε να γίνουν τα πράγματα σωστά και να γίνει το καλύτερο για την ασφάλεια των παιδιών. Το δικαστήριο πράττει σωστά και θέλω να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσουμε όλοι μας κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνουμε ξανά οικογένεια».

Ο 12χρονος, όταν αρχικά ανακρίθηκε από την αστυνομία αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο στη συνέχεια το παραδέχθηκε.

[eleftherostypos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου