ΔΙΕΘΝΗ

Δολοφόνησε άγρια την γυναίκα του και τα 3 παιδιά του και δήλωσε: «Πραγματικά το απόλαυσα»

δολοφόνησε-άγρια-την-γυναίκα-του-και-τ-605788

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της συζύγου και των τριών γιων του, ενός «εξαρτημένου στο πορνό» πατέρα στην Ιρλανδία, που παραδέχτηκε ότι «απόλαυσε» τον θάνατό του, σε μια αρρωστημένη επιστολή.

Ο 40χρονος Άλαν Χουέι, έσφαξε την 39χρονη σύζυγό του Κλοντάν και τα παιδιά τους Λίαμ, Νιάλ και Ράιαν τον Αύγουστο του 2016.

Σε ένα γράμμα που έγραψε ανέφερε: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω» σύμφωνα με την Irish Mirror.

Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε την οικογένειά του έχει γίνει πλέον σαφής από τους συγγενείς των θυμάτων. Πιστεύεται ότι δολοφόνησε βίαια πρώτα την σύζυγό του που καθόταν στον καναπέ του καθιστικού τους στην Ιρλανδία. Στη συνέχεια, κάθισε στο τραπέζι της κουζίνας για να γράψει την επιστολή, την οποία έκλεισε σε φάκελο.

Κατόπιν, πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι από την κουζίνα και ανέβηκε επάνω για να σκοτώσει τους τρεις γιους του που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Επέστρεψε κάτω, πήρε ξανά το στυλό και έγραψε ένα δεύτερο σημείωμα στο εξωτερικό του σφραγισμένου φακέλου. Σε αυτό, ομολόγησε πως ένιωσε κατά την διάρκεια των δολοφονιών προτού ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του.

Αλλά αυτό το δεύτερο σημείωμα ξεκινούσε με τις ψύχραιμες λέξεις του: «Νομίζω ότι υπήρχε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω, αλλά την επόμενη στιγμή ένιωθα ακριβώς το αντίθετο. Λυπάμαι για το πώς τους δολοφόνησα όλους, αλλά απλά δεν είχα άλλο τρόπο».
Ο διευθυντής σχολείου, πρώτα σκότωσε την σύζυγό του και μετά ανέβηκε στις κρεβατοκάμαρες των παιδιών του και τους μαχαίρωσε

Η θεία των παιδιών, Ζακλίν Κόνολι, είπε: «Τώρα ξέρουμε πως σκότωσε πρώτα την Κλοντάν. Το τσεκούρι με το οποίο την σκότωσε το κρατούσε πάντα στο υπόστεγο έξω, και προφανώς κάποια στιγμή το έφερε μέσα στο σπίτι. Είχε ήδη μετακινήσει τα έπιπλα έτσι ώστε η Κλοντάν να τον έχει πλάτη όταν θα έμπαινε στο καθιστικό. Ξέρουμε επίσης ότι η Κλοντάν έψαχνε για διακοπές στο διαδίκτυο εκείνη την στιγμή και πως έπινε ένα φλιτζάνι τσάι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγε από πίσω της, την χτύπησε στο κεφάλι με το τσεκούρι και την μαχαίρωσε στην πλάτη και την ώρα που εκείνη έβαλε το χέρι της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ουσιαστικά της έκοψε σχεδόν το χέρι. Την σκότωσε σαν να την μισούσε. Την σκότωσε με τόση βιαιότητα που ήταν σατανική. Στη συνέχεια, κάθισε και έγραψε μια επιστολή. Το ξέρουμε γιατί άφησε το τσεκούρι και το μαχαίρι στο πάτωμα. Μετά πήρε ένα άλλο μαχαίρι και πήγε στον επάνω όροφο».

Στην επιστολή που άφησε πριν την αυτοκτονία του, ανέφερε πως το απόλαυσε πολύ

Τα παιδιά κοιμόντουσαν σε δύο υπνοδωμάτια, ο 13χρονος Λίαμ και ο 11χροχνος Νίαλ στο ένα και ο 6χρονος Ράιαν στο άλλο.

Η Ζακλίν εξήγησε: «Ξέρουμε ότι έβαλε το γόνατό του στο στήθος του Λίαμ και του έκοψε την τραχεία για να μην ακουστεί. Ο Νίαλ μοιραζόταν το δωμάτιο με τον Λίαμ, οπότε πιθανότατα δεν άκουσε τίποτα. Έκανε το ίδιο με τον Νίαλ και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο του Ράιαν. Αφού τον σκότωσε κι αυτό, έριξε μαι κουβέρτα επάνω στον καθένα και άφησε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει στο μαξιλάρι του Ράιαν. Αυτό είναι δαιμονικό. Δεν είναι κατάθλιψη. Είναι βιαιότητα και ελεγχόμενη».

Ο Χουέι άφησε στη συνέχεια ένα τελευταίο μήνυμα. Έγραψε: «Είμαι σίγουρος πως έχω πει όλα όσα ήθελε να πω σωστά, κάποια με άσχημο τρόπο. Ξέρω πως πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι ήμουν καλός αλλά ποτέ δεν ήξεραν τον πραγματικό μου εαυτό. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Να είστε καλοί με τις οικογένειές σας. Απλά δεν ξέρω τι ήταν που ήμουν τόσο φυσιολογικός, αλλά τόσο σκοτεινός και κανείς δεν μπορούσε να το δει».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου