AROUND THE WEB

Πιτσιρικάς κοιμήθηκε στην ομιλία του Τραμπ και έγινε σύμβολο αντίστασης [εικόνες]

πιτσιρικάς-κοιμήθηκε-στην-ομιλία-του-628081

Οι τρυφερές εικόνες του μικρού Τζόσουα Τραμπ να κοιμάται ήσυχα κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου Τραμπ προκάλεσαν κύμα συμπάθειας στα social media.

Πολλοί χρήστες έκαναν τον μικρό Τζόσουα σύμβολο αντίστασης στον αμερικανό πρόεδρο με τον οποίο δεν έχει καμία συγγένεια, μόνο συνωνυμία.

«Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδάκι που κοιμάται στην διάρκεια μιας μακράς και βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι το καταλληλότερο άτομο για να φέρει το όνομα της οικογένειας Τραμπ;» διερωτήθηκε σε μήνυμά της η αμερικανίδα συγγραφέας Molly Jong-Fast.

Ο πιτσιρικάς με το όνομα Τραμπ, 11 ετών, επελέγη από την Μελάνια Τραμπ να βρεθεί στην πρώτη σειρά της ομιλίας του προέδρου επειδή τον κοροϊδεύουν στο σχολείο εξαιτίας της συνωνυμίας του. Ο μικρός Τζόσουα, με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, καθισμένος πολύ κοντά στην Πρώτη Κυρία, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη νύστα που τον κατέβαλε μόλις άρχισε να μιλάει ο Ντόναλντ Τραμπ και αποκοιμήθηκε ήσυχα.
Η ομιλία Τραμπ άρχισε στις 21:00 το βράδυ και τελείωσε μιάμιση ώρα αργότερα.


«Τζόσουα Τραμπ καλωσήρθες στην αντίσταση», του έγραψαν πολλοί χρήστες του Twitter.

«Ο Τζόσουα Τραμπ είναι ο μόνος καλός Τραμπ», έγραψε κάποιος.

«Ηρωας της αντίστασης», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ο μικρός Τζόσουα υπέστη τέτοιο μπούλινγκ από τους συμμαθητές του εξαιτίας της συνωνυμίας του με τον αμερικανό πρόεδρο που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο, ενώ οι γονείς του παρολίγο να αλλάξουν επώνυμο. Το αγόρι μένει στο Βίλμινγκτον και υπέφερε με το όνομά του, μετά την νίκη Τραμπ στις εκλογές.

Η Μελάνια Τραμπ τον επέλεξε ως επέλεξε ως σύμβολο εναντίον του μπούλινγκ στο σχολείο.
«Με ενοχλούσαν πάρα πολύ», εξήγησε ο μικρός Τζόσουα στην εκπομπή Inside Edition τον περασμένο Δεκέμβριο. «Μου έλεγαν «είσαι της οικογένειας Τραμπ;» Εγώ απαντούσα «πιστεύετε ότι θα ήμουν εδώ μαζί σας αν ήμουν της οικογένειας;».

Οι γονείς του αποφάσισαν να τον πάρουν από το συγκεκριμένο σχολείο το 2017 και να ξεκινήσει εκπαίδευση κατ’οίκον ώσπου να ξεκινήσει το λύκειο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου