ΔΙΕΘΝΗ

Βραβείο μεν, αλλά!!!

βραβείο-μεν-αλλά-429052

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 23ης αγωνιστικής απονεμήθηκε χθες στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κώστα Καπετάνο για το γκολ του στο ματς Ολυμπιακού-Ηρακλή 1-1 και αυτή ήταν η δεύτερη φετινή βράβευση του παίκτη του Ολυμπιακού με το προηγούμενο να είναι στο ματς με την Καβάλα της 12ης αγωνιστικής, ενώ έχει σκοράρει και στο ΟΑΚΑ 22/1/11 στο 0-4 επί της ΑΕΚ!!!
Ο Κ. Καπετάνος που έχει φέτος γκολ και στο Κύπελλο, στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία (104).
Η βράβευση έγινε στα γραφεία της βολιώτικης ΠΑΕ και την απονομή πραγματοποίησε αντιπρόεδρος Κώστας Θεοδώρου, ενώ ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε τόσο στο καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή, στην καλή εικόνα της ομάδας, στις πολύ καλές στιγμές που περνά με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στο λόγο που έχει «παροπλιστεί» τελευταία μένοντας εκτός 11άδας.
Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν τα «βρήκε» με τη διοίκηση για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, μπήκε στον «πάγο» και δεν προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του .
«Εξέφρασα την επιθυμία μου να πάω στο εξωτερικό, αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είναι θέμα προπονητή και διοίκησης που δεν παίζω. Όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αν μου το ζητήσουν είμαι έτοιμος να δεχτώ να αγωνιστώ για την ομάδα» τόνισε ο Καπετάνος που δεν παρέλειψε να επισημάνει τις πολύ όμορφες στιγμές που έχει περάσει με τον Ολυμπιακό:
«Στον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ δεν μπορώ να ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που πέρασα στο Βόλο».Παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένειά του, την κοπελιά του, αλλά και τη διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικά την οικογένεια Θεοδώρου, που είναι πάντα κοντά του, αφού η πρώτη βράβευση best goal έγινε από τον Θάνο κι η 2η από τον Κώστα Θεοδώρου
Τέλος, για το γκολ που βραβεύθηκε σημείωσε: «Είναι μία ομαδική προσπάθεια και το αποτέλεσμα της καλής πορείας τη ομάδας. Όλα αυτά συντελούν στο να μπορούν και οι παίκτες να έχουν ατομικές διακρίσεις».
Τη βράβευση του Κώστα Καπετάνου έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Κώστας Θεοδώρου, ο οποίος δήλωσε: «Είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Η ποιότητα των παικτών που διαθέτει η ομάδα φέρνει και τις ανάλογες διακρίσεις και η βράβευση του Κώστα Καπετάνου είναι τιμητική για τον Ολυμπιακό και ήρθε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλης της ομάδας».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου