AROUND THE WEB

Κλέφτης για κλάματα: Ειδοποίησε την αστυνομία όταν εγκλωβίστηκε σε όχημα που… διέρρηξε

κλέφτης-για-κλάματα-ειδοποίησε-την-ασ-676171

Βρέθηκε ο πιο ανίκανος κλέφτης του κόσμου και είναι ένας 17χρονος από τη Νορβηγία, ο οποίος κατάφερε να μπει μέσα αυτοκίνητο που ήθελε να κλέψει, αλλά δεν μπόρεσε να βγει. Έτσι, κάλεσετην αστυνομία!

Το ατυχές -για τον κλέφτη- συμβάν σημειώθηκε την παραμονή Χριστουγέννων.

«Μας κάλεσε στις 8:00 το πρωί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που είχε διαρρήξει» αναφέρει ο επικεφαλής των Αρχών της πόλης Τρόντελαγκ, Έμπε Κίμο, σε συνέντευξή του.

«Δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Έτσι, επειδή ήταν γνωστός μας θεώρησε ότι θα ήταν εντάξει να μας πάρει τηλέφωνο. Σαν να καλούσε έναν φίλο του ας πούμε».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο 17χρονος κατάφερε να μπει μέσα στο Volvo που σκόπευε να κλέψει, χωρίς μάλιστα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, αλλά στη συνέχεια εγκλωβίστηκε σε αυτό, εξαιτίας του συστήματος κλειδώματος που έχει το συγκεκριμένο όχημα.

«Ακούστηκε πολύ αγχωμένος και απεγνωσμένος όταν μας τηλεφώνησε και νομίζω πως πραγματικά ανακουφίστηκε όταν φτάσαμε στο σημείο».

Το Ι.Χ. βρισκόταν έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και αρκετά κοντά στις φυλακές…

Ο νεαρός ήταν ήδη γνωστός στις Αρχές για σειρά μικροκλοπών, συμπεριλαμβανόμενων και αυτοκινήτων, αλλά τις προηγούμενες φορές «είχε καταφέρει τουλάχιστον να βγει από το αμάξι», σύμφωνα με τον Κίμο.

Ο 17χρονος «κλέφτης» ανακρίθηκε και στάλθηκε σπίτι του για να γιορτάσει με την οικογένειά του, όπως αναφέρεται στο Guardian.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου