ΔΙΕΘΝΗ

Μητριά κρατούσε φυλακισμένο σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο [εικόνες]

μητριά-κρατούσε-φυλακισμένο-σε-ντουλ-688016

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη μια συγκλονιστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. με πρωταγωνίστρια μια σατανική μητριά και θύμα το θετό γιο της.

Η 37χρονη Tammi Bleimeyer, από το Τέξας των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχη για παραμέληση και κακοποίηση του θετού γιου της το 2014, ο οποίος πέρασε εφιαλτικά παιδικά χρόνια εξαιτίας της.

Τις λεπτομέρειες μάλιστα της φρικιαστικής υπόθεσης που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης, αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους.

Όταν ο σκελετωμένος Jordan διασώθηκε από το σπίτι-κολαστήριο όπου ζούσε στα όρια της λιμοκτονίας και κοιμόταν σε ένα μικρό ντουλάπι κάτω από τη σκάλα, ζύγιζε μόλις 13 κιλά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η εικόνα του θύμιζε «αποστεωμένο έγκλειστο ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης»

Τέλος στον εφιάλτη του έβαλε η καταγγελία του 16χρονου θετού αδελφού του, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο θάνατος του αγοριού ήταν θέμα ημερών.

To αγοράκι είναι βιολογικός γιος του 28χρονου σήμερα Bradley Bleimeyer, ο οποίος παντρεύτηκε την Tammi πριν από περίπου επτά χρόνια και μετακόμισαν στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τα έξι παιδιά της.

Τότε ήταν που άρχισε ο εφιάλτης για το μικρό Jordan, στον οποίο η κακιά μητριά έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις της.

Τον ανάγκασε από την πρώτη νύχτα να κοιμάται σε ένα ντουλάπι κάτω από τη σκάλα, ενώ πολλές φορές μάλιστα τον κλείδωνε μέσα σε αυτό, μαζί με καρφιά, καλώδια και διάφορα σκουπίδια.

Το γεγονός μάλιστα ότι τον έβαζε να φοράει πάνα ώστε να μην χρειάζεται να του ανοίγουν για να πάει τουαλέτα, επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Όπως κατέθεσαν, δε, δύο από τα βιολογικά παιδιά της 37χρονης στο δικαστήριο, η γυναίκα όχι μόνο κακοποιούσε σωματικά τον 5χρονο, αλλά δεν τον άφηνε καν να καθίσει μαζί τους στο οικογενειακό τραπέζι.

Τον τάιζε μόνο όταν το θυμόταν, με αποτέλεσμα η εικόνα του να προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα επίσης με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, μία φορά τού είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο, ενώ μια άλλη του είχε ρίξει με τέιζερ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως και ο πατέρας του αγοριού καταδικάστηκε για τα ίδια εγκλήματα με τη σύζυγό του Tammi, το 2016. Η ποινή του ωστόσο ήταν ελαφρύτερη (15 χρόνια) αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας. όπως και ότι ο ίδιος ενεργούσε κυρίως υπό την «καθοδήγηση» της συζύγου του.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου