ΔΙΕΘΝΗ

Ανθρωποκυνηγητό στην Αυστρία για 17χρονο Αφγανό μετά τη δολοφονία 16χρονης

ανθρωποκυνηγητό-στην-αυστρία-για-17χρο-691601

Ένας 17χρονος Αφγανός που είχε υποβάλει αίτηση παροχής ασύλου αναζητείται από την αυστριακήαστυνομία μετά τον θάνατο της 16χρονης φίλης του που βρέθηκε από τη μητέρα της μαχαιρωμένη στο δωμάτιό της στην πόλη Στέιρ.

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι 17χρονος μετανάστης Σαμπέρ Ακοντζάντα μαχαίρωσε την Μισέλ Φ. λόγω της ζηλείας που είχε γι’ αυτήν.

Συγγενείς της ανήλικης Αυστριακής καταγγέλλουν ότι οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνές καθώς ο Αφγανός ήθελε να περιορίσει τις κινήσεις της και να μην μιλάει με άλλους άνδρες.

Η μητέρα της Μισέλ κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανακάλυψε το πτώμα της κόρης της όταν μπήκε στο δωμάτιό της αν και αρχικά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η Μισέλ είχε πεθάνει από δύο χτυπήματα με μαχαίρι στην πλάτη με έναν εξ αυτών να της έχει τρυπήσει τον πνεύμονα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αφγανός είχε διαφύγει από το παράθυρο του δωματίου της Μισέλ.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Αφγανός είχε φτάσει στην Αυστρία πρίν από 2-3 χρόνια ενώ αρχικά έμενε στη Βιέννη πριν να μετακομίσει στο Στέιρ αφού γνώρισε τη Μισέλ μέσω Facebook.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου