AROUND THE WEB

Ο παππάς με τα Gucci και τα Louis Vuitton που προκάλεσε σάλο [εικόνες]

ο-παππάς-με-τα-gucci-και-τα-louis-vuitton-που-προκάλεσε-692894

Viral έχουν γίνει οι φωτογραφίες με έναν Ρώσο ιερέα ο οποίος δεν σταματά να προκαλεί ποζάροντας πανάκριβες τσάντες γνωστών οίκων.

Ο λόγος για τονιερέα Βιάτσισλαβ Μπασκάκοφ, ο οποίος όχι μόνο έχει Instagram πράγμα ασυνήθιστο για ιερέα, αλλά και βγάζει συνεχώς φωτογραφίες φορώντας τσάντες και παπούτσια που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ όπως Gucci και Louis Vuitton.

Φορώντας παπούτσια Gucci από την νέα συλλογή του οίκου και από πάνω τα ράσα του ή φωτογραφίζοντας τις παντόφλες του που ήταν Louis Vuitton, ο ιερέας κατάφερε να εξοργίσει την ρωσική εκκλησία.

Ετσι από την πλευρά της η ρωσική εκκλησία ανακοίνωσε ότι θα τιμωρήσει τον Ρώσο ιερέα, ο οποίος πλέον έχει κατεβάσει τις φωτογραφίες από το Instagram του.

«Ελπίζω ότι αυτό ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής εκκλησίας Αλεξάντερ Βολκόφ ανακοινώνοντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την περίπτωση Μπασκάκοφ προκειμένου «να τον επαναφέρει στα λογικά του».

«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε ο Βολκόφ.

Πάντως από την πλευρά του ο Μπασκάκοφ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του λέγοντας πως «θα αποδεχθώ την ποινή αφού δεν μπορώ να είμαι ταπεινός και ευπρεπής».

Ωστόσο αρνήθηκε ότι τα αξεσουάρ με τα οποία φωτογραφήθηκε του ανήκουν υποστηρίζοντας ότι τα φωτογράφησε σε καταστήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου