ΔΙΕΘΝΗ

Γυναίκα μηνύει γνωστό ξενοδοχείο για κρυφή βιντεοσκόπηση στο μπάνιο και εκβιασμό

γυναίκα-μηνύει-γνωστό-ξενοδοχείο-για-695346

Μήνυση κατά της παγκόσμιας αλυσίδας Χίλτον, με την οποία ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια, κατέθεσε μια Αμερικανίδα, ισχυριζόμενη ότι ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου τη βιντεοσκόπησε μυστικά ενώ βρισκόταν γυμνή στο μπάνιο και στη συνέχεια την εκβίασε, ανεβάζοντας το βίντεο σε δεκάδες site πορνογραφικού περιεχομένου.

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στη Νέα Υόρκη το 2015, όπου η γυναίκα διέμεινε για μικρό διάστημα, έχοντας μόλις αποφοιτήσει από τη Νομική.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια σύμφωνα με τη μήνυση, δεν είχε αντιληφθεί ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη, οπότε και το υλικό ανέβηκε στο διαδίκτυο με το πλήρες όνομά της, και άρχισε να λαμβάνει emails από κάποιον που της ζητούσε περισσότερες φωτογραφίες.

Σε κάποιο από τα emails, ο αποστολέας της ζητούσε ένα πριβέ σόου, λέγοντάς της ότι μετά θα εξαφανιστεί και θα αφαιρέσει το βίντεο για πάντα, προτού το ανεβάσει σε κάθε site. Μάλιστα, ο αποστολέας γνώριζε τα πάντα για εκείνη, από το που είχε πάει σχολείο, μέχρι και που δούλευε.

Όταν εκείνη δεν απάντησε στα emails του, υλοποίησε τις απειλές του, ανεβάζοντας το βίντεο παντού, ενώ το έστειλε μέχρι και στους φίλους, συναδέλφους και πρώην συμμαθητές της.

Τότε την εκβίασε ζητώντας της να του δώσει 2.000 δολάρια άμεσα, και 1.000 δολάρια μηνιαίως για ένα χρόνο, για να σταματήσει.

Η γυναίκα δεν ενέδωσε και πάλι, με αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται το βίντεο να παραμένει στο διαδίκτυο με το πλήρες όνομά της.

Σε ανακοίνωση του ξενοδοχείου εκφράζεται η έκπληξη της διοίκησης σχετικά με τις καταγγελίες, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι από την αρχική έρευνα δεν έχουν προκύψει αποδείξεις, ενώ δεν βρέθηκαν συσκευές καταγραφής κατά την πρόσφατη ανακαίνιση.

Στη μήνυση, η γυναίκα ισχυρίζεται ακόμα ότι ανακάλυψε και άλλους που είχαν υποστεί περιστατικά ίδια με το δικό της.

Εκπρόσωπος του Χίλτον, της ιδιοκτήτριας εταιρείας, δήλωσε ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την καταγγελία.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου