ΔΙΕΘΝΗ

Κόλαση φωτιάς από αεροπλάνο που συνετρίβη σε σχολείο παιδιών με αυτισμό

κόλαση-φωτιάς-από-αεροπλάνο-που-συνετ-698334

Στιγμές τρόμου έζησαν τα παιδιά με αυτισμό και οι συνοδοί τους που βρίσκονταν σε μια αποθήκη που λειτουργούσε ως σχολείο στη Φλόριντα όταν ξαφνικά έπεσε στο κτήριο ένα αεροπλάνο προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη.

Από τη συντριβή του αεροπλάνου νεκροί ανασύρθηκαν ο 51χρονος πιλότος Ελάντιο Μαρκέζ και άλλο ένα άτομο που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στο βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος τύπου Cessna 335 να σέρνεται στο έδαφος πριν να πέσει πάνω στο κτήριο και να πιάσει φωτιά. Δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη η κάμερα γειτονικού καταστήματος κατέγραψε τα παιδιά με τους συνοδούς τους να εγκαταλείπουν έντρομα το κτήριο. Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρκέζ είχε αναφέρει φωτιά στον πύργο ελέγχου δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 51χρονος πιλότος είχε πει οτι θα προσπαθήσει να προσγειώσει το εξαθέσιο αεροσκάφος σε κάποιο χώρο με χορτάρι αλλά δεν τα κατάφερε.

Ειδικός στην ασφάλεια πτήσεων δήλωσε στο CBS4 ότι το αεροσκάφος μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή ενώ ερευνάται αν το Cessna είχε προσφάτως επισκευαστεί.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου