ΔΙΕΘΝΗ

Ανατροπή στη δολοφονία του ποδοσφαιριστή που βίασε παντρεμένη ενώ κοιμόταν

ανατροπή-στη-δολοφονία-του-ποδοσφαιρ-704270

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας από το σύζυγο μιας Βραζιλιάνας που φέρεται να βίασε ενώ κοιμόταν, είδαν το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται πλέον από κοινού για το φόνο του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα, σε αλσύλλιο της πολιτείας του Παρανά.

Παρά το γεγονός ότι η 35χρονη επιμένει ότι δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη στη δολοφονία, θα καθίσει τελικά στο εδώλιο δίπλα στο συζύγου της, ο οποίος ομολόγησε παίρνοντας εξαρχής και εξολοκλήρου την ευθύνη για το άγριο έγκλημα που συντάραξε την κοινή γνώμη της Βραζιλίας και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη στην αρχή του μήνα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υποστήριξε ωστόσο ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε μάλιστα, όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δείχνουν πως η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε το νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι επρόκειτο για μια αθώα πλάκα.

Μια πλάκα που εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ο 38χρονος σύζυγός της εισέβαλε στο δωμάτιο και αντίκρισε τον 24χρονο ξαπλωμένο δίπλα στην Κριστιάνα.

Τότε «τυφλώθηκε», με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας σε κατάσταση αμοκ.

Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε το πτώμα του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Ήταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού στο οποίο ήταν καλεσμένος ο Φρέιτας και τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε το βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε ο δημόσιος κατήγορος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν τη γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο 38χρονος ωστόσο έβαλε, στη συνέχεια, τον Φρέιτας στο αμάξι του, μεταφέροντάς τον μαζί με φίλους του – που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί – σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον ευνούχισε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, ενώ εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

Παράλληλα, οι Αρχές δεν δείχνουν να πείθονται από τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα, παρά τις φωτογραφίες που έστειλε στους φίλους του.

Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν τόσο υψηλό που δεν μπορούσε να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν επίσης ότι η 35χρονη μπορεί ακόμα και να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, προκειμένου να κάνουν πλάκα στο σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες…

O δράστης δείχνει στους αστυνομικούς πού έδωσε τη «χαριστική βολή» στον Φρέιτας:

(Πηγή Curitiba Civil Police)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου