ΔΙΕΘΝΗ

Η απίστευτη συμφωνία του Netflix με την Εκκλησία του Σατανά

η-απίστευτη-συμφωνία-του-netflix-με-την-εκκλη-709331

Και μπορεί η Εκκλησία του Σατανά να μην ενδιαφέρεται για τους ηθικούς νόμους αλλά έκανε χρήση των νόμων του Κράτους και μετά την αγωγή που κατέθεσε στις αρχές του μήνα εναντίον του Netflix, τελικά κατέληξαν σε διακανονισμό! Με την αγωγή, οι σατανιστές ζητούσαν αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αγωγή ανέφερε ότι στην σειρά Chilling Adventures of Sabrina, παρουσιαζόταν ένα άγαλμα χωρίς να έχει ζητηθεί η άδεια της Εκκλησία του Σατανά.

Το άγαλμα του Baphomet

Το άγαλμα περίπου 3 μέτρων με το δαίμονα με κεφάλι κατσίκας και το όνομα Baphomet υπάρχει από το 2014 έξω από την Εκκλησία του Σατανά και είχε κοστίσει 100.000 δολάρια. Οι Σατανιστές υποστηρίζουν ότι η σειρά αδίκησε την ιστορία του αγάλματος, το οποίο κατ’ εκείνους συμβολίζει την προσωπική ελευθερία, ενώ στην σειρά του Netflix τρώει ανθρώπους και είναι ανίερο.

Στην συμφωνία το Netflix θα αναγκαστεί να βάλει στους τίτλους τέλους των επεισοδίων το όνομα της Εκκλησίας. Αυτό είναι και το μόνο που έγινε γνωστό αφού για τα υπόλοιπα έχει υπογραφεί συμφωνία εμπιστευτικότητας.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου