ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί και τραυματίες στη Λιβύη

νεκροί-και-τραυματίες-στη-λιβύη-455453

Για τουλάχιστον έξι νεκρούς σε συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στη Βεγγάζη της Λιβύης, κάνουν λόγο ιστοσελίδες της αντιπολίτευσης. Πληροφορίες για θύματα μεταδίδονται και μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ιστοσελίδες Al Yum και Al Manara μεταδίδουν ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επεισόδια μεταξύ των δυνάμεων της τάξης και των αντικαθεστωτικών διαδηλωτών στη Βεγγάζη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης.

Βίαια επεισόδια σημειώνονται στη Βεγγάζη, αναφέρουν οι ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μέχρι στιγμής έξι πολίτες και να τραυματιστούν 35.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί σε ανάλογα επεισόδια στην πόλη Μπεγίντα, ενώ Λίβυος ακτιβιστής κάνει λόγο για έντεκα νεκρούς στην Μπεγίντα το βράδυ της Τετάρτης και για δεκάδες τραυματίες. Την ίδια ώρα, λιβυκές εφημερίδες μιλούν μόνο για δύο νεκρούς στην πόλη που βρίσκεται στα ανατολικά της Βεγγάζης.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να ενισχύονται από μηνύματα στο twitter, τα οποία κάνουν λόγο για πραγματικά πυρά και χρήση δακρυγόνων από τις Αρχές της χώρας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου