Θρίλερ με τον Κασόγκι: Φήμες για δολοφονία σε ανάκριση. Το σχόλιο Τραμπ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-16, 11:20:25
Θρίλερ με τον Κασόγκι: Φήμες για δολοφονία σε ανάκριση. Το σχόλιο Τραμπ

Ο Τραμπ έκανε αυτό το σχόλιο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Πολιτεία Τζόρτζια, όπου επιθεώρησε τις καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας Μάικλ.

Ο Τραμπ για τον Κασόγκι

Νωρίτερα τη Δευτέρα, στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε την υπόθεση ότι «ανεξέλεγκτοι δολοφόνοι» ενδέχεται να ευθύνονται για τον θάνατο του αντιφρονούντα Κασόγκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη 2α Οκτωβρίου αφού μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Υπόθεση Κασόγκι: Έφοδος της αστυνομίας στο σαουδαραβικό προξενείο

Η τουρκική αστυνομία μπήκε στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων ανέφερε ότι οι Τούρκοι αστυνομικοί, κάποιοι ένστολοι, κάποιοι άλλοι ντυμένοι με πολιτικά, έφτασαν στο προξενείο με έξι οχήματα και κατευθείαν μπήκαν στο κτίριο.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο ανήρτησαν φωτογραφίες και βίντεο στο twitter που εμφανίζουν μέλη συνεργείου καθαρισμού να μπαίνουν στο προξενείο λίγο πριν από την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ερευνητές από την Τουρκία και από τη Σαουδική Αραβία ελπίζουν να εντοπίσουν ευρήματα για την τύχη του Τζαμάλ Κασόγκι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές από το τουρκικό ΥΠΕΞ, ότι οι ερευνητές αναζητούν ίχνη DNA του δημοσιογράφου και θα πραγματοποιήσουν έρευνες και εντός του γειτονικού κτιρίου του προξενείου.

Η είδηση αναπαράγεται με ρυθμούς ταχύτητας του φωτός από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Όπερ και εγένετο με δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας να καταφθάνουν στο προξενείο και να προβαίνουν σε έρευνες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=