ΔΙΕΘΝΗ

Η στιγμή της σύλληψης Κύπριου στο Σίνδεϊ με ναρκωτικά αξίας 3,5 εκατ. δολαρίων!

η-στιγμή-της-σύλληψης-κύπριου-στο-σίνδ-738686

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Πρακτορείο Ειδήσεων και την Mail online, λόγος γίνεται για 47χρονο με καταγωγή από την Κύπρο, ο οποίος συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για την μεταφορά της μεγάλης ποσότητας κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Ο άνδρας πέρασε από έλεγχο την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αυστραλιανή Αστυνομία.

Σύμφωνα εξάλλου με το δημοσίευμα ο 47χρονος Κύπριος, ήταν προερχόμενος από το Κατάρ, οπότε και στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ διεξήχθησαν οι έλεγχοι στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατόπιν συγκεκριμένων αναλύσεων στα ανευρεθέντα ναρκωτικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεθαμφεταμίνη της οποίας η αξία της στην «αγορά» αγγίζει στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Παρότι ο Κύπριος βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίου, εντούτοις συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η επόμενη δικάσιμος αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν ενημερωθεί οι εκεί προξενικές Αρχές, προκειμένου να υπάρξει μια προκαταρκτική επαφή με τον κατηγορούμενο.

Δείτε φωτο:

[newsit.com.cy]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου