LIFE STYLE

Γιατί ο Μπαρτ Ρέινολντς άφησε εκτός διαθήκης τον μοναχογιό του

γιατί-ο-μπαρτ-ρέινολντς-άφησε-εκτός-δι-750563

Ο διάσημος ηθοποιός Μπαρτ Ρέινολντς πέθανε σε ηλικία 82 ετών στις 6 Σεπτεμβρίου και ήρθε η ώρα να ανοίξει η διαθήκη του. Φαίνεται όμως, πως σε αυτήν δεν συμπεριέλαβε τον μοναχογιό του.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ, ο θρυλικός ηθοποιός σκόπιμα δεν συμπεριέλαβε τον 30χρονο γιο του Κουίντον Άντερσον Ρέινολντς στη διαθήκη του.

Ο Μπαρτ Ρέινολντς με τον γιο του Κουίντον

Μάλιστα, ο Ρέινολντς που πέθανε από καρδιακό επεισόδιο, άφησε την ανιψιά του Νάνσι Λι Μπράουν Χες ως εκτελεστή της διαθήκης του, την οποία είχε συντάξει τον Οκτώβριο του 2011.

Η Χες είναι τώρα η υπεύθυνη της περιουσίας του Ρέινολντς και θα ελέγχει τα υπάρχοντά του, τα οποία έχουν μπει σε καταπίστευμα.

Ο Ρέινολντς είχε μόνο μία αναφορά στον γιο του Κουίντον στη διαθήκη του, αν και φαίνεται να διευκρινίζει ότι δεν αποκλήρωσε τον γιο του.
Ο Μπαρτ Ρέινολντς υιοθέτησε τον γιο του όταν ήταν παντρεμένος με την Λόνι Άντερσον

«Σκόπιμα τον παραλείπω από αυτή, την τελευταία μου διαθήκη, καθώς τον παρείχα τα πάντα σε όλη μου τη ζωή στο Declaration of Trust» αναφέρει.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ο Ρέινολντς είχε δημιουργήσει ένα καταπίστευμα για τον γιο του πριν από χρόνια. Ο Κουίντον, λοιπόν, να συνεχίζει να λαμβάνει χρήματα από το καταπίστευμα αυτό, το οποίο μπορεί να είχε δημιουργηθεί για την αποφυγή των φόρων ακίνητης περιουσίας.

Ο ηθοποιός δεν συμπεριέλαβε τον γιο του στην διαθήκη του, αλλά του άφησε ένα καταπίστευμα

Η Χες μπορεί να έγινε η εκτελεστής της διαθήκης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ο Κουίντον είναι δικαιούχος του καταπιστεύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουίντον υιοθετήθηκε από τον Ρέινολντς και την δεύτερη σύζυγό του, Λόνι Άντερσον το 1988. Λίγο πριν από τον θάνατό του, ο διάσημος ηθοποιός είχε αποκαλέσει τον γιο του ως «το μεγαλύτερο επίτευγμά» του.

Για πολλά χρόνια ήταν μακριά από τον γιο του λόγω του πικρού διαζυγίου του με την Λόνι Άντερσον

«Είναι ένας υπέροχος νεαρός άνδρας και τώρα εργάζεται ως βοηθός καμεραμάν στο Χόλιγουντ» είχε δηλώσει ο Ρέινολντς στο Closer Weekly. «Δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια όσον αφορά στην καριέρα του και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

Πατέρα και γιος είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον κατά την διάρκεια του σκληρού διαζυγίου του με την Άντερσον, αλλά τα ξαναβρήκαν τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου