ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Τεθωρακισμένο ανατρέπεται μετά το τέλος της παρέλασης

ρωσία-τεθωρακισμένο-ανατρέπεται-μετ-769299

Κατά την προσπάθεια του οδηγού του άρματος να το φορτώσει στην πλατφόρμα του ειδικού οχήματος μεταφορών, το άρμα έπεσε και ανατράπηκε στη μέση του δρόμου, λίγο μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για τα 75 χρόνια από τη θρυλική μάχη του Κουρσκ.

Ένα απροσδόκητο ατύχημα σημειώθηκε κατά το τέλος στρατιωτικής παρέλασης που έγινε στη ρωσική πόλη Κούρσκ της δυτικής Ρωσίας με αφορμή την επέτειο μάχης του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Στο τέλος της στρατιωτικής παρέλασης, στην οποία συμμετείχαν πολλά υπερσύγχρονα στρατιωτικά οχήματα και αεροσκάφη, ένα τεθωρακισμένο άρμα ανατράπηκε ενώ ο οδηγός του επιχειρούσε να το τοποθετήσει στο ειδικό όχημα μεταφορών.

Το άρμα τύπου Τ-34 επιχειρούσε να ανέβει στο φορτηγό μεταφορών, όμως τελικά έπεσε από την πλατφόρμα και ανατράπηκε, ενώ στο βίντεο που κατέγραψαν οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, τουλάχιστον δύο στρατιώτες φαίνονται να τρέχουν για να μην καταπλακωθούν από το όχημα.

Η παρέλαση γινόταν για να εορταστεί η 75η επέτειος της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί των Ναζί στη θρυλική μάχη του Κουρσκ το 1943.

Το άρμα τελικά φορτώθηκε στην πλατφόρμα του ειδικού οχήματος μεταφορών και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη βάση του.

Πηγή: sputnik, armynow.net

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου