ΔΙΕΘΝΗ

Eκτέλεσαν 24χρονη στο πάρτι γενεθλίων της στη Βραζιλία

eκτέλεσαν-24χρονη-στο-πάρτι-γενεθλίων-τη-775749

Η Ελιάνα Φερέιρα Κάμπος μιλάει αμέριμνη με φίλους της στο πάρτυ που είχε διοργανώσει. Ξαφνικά τρία άτομα τους κυκλώνουν.

Ένας από τους δράστες την τραβάει από το χέρι, βγάζει όπλο και ουσιαστικά την εκτελεί σχεδόν εξ επαφής.

Πυροβολώντας διαφεύγουν αργότερα όμως θα συλληφθούν από την αστυνομία. Δύο από τους καλεσμένους της Κάμπος τρέχουν δίπλα της να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά είναι αργά.

Η Κάμπος η οποία στο προφίλ της στο Facebook εμφανίζεται ως Μπάρμπι Μάρλει, ένα όμορφο κορίτσι και αρχηγός συμμορίας, ήταν το πρώτο θύμα. Νεκροί ήταν ακόμη ένας 18χρονος και μία 26χρονη.

Οι δράστες ανήκαν σε αντίπαλη συμμορία της πόλης Ζι Παρανά της Βραζιλίας. Ομολόγησαν το έγκλημά τους και δήλωσαν αμετανόητοι καθώς όπως είπε ένας από αυτούς: “Αν δεν τους σκότωνα θα με σκότωναν εκείνοι”.

Βρετανία: Μοντέλο σκοτώνει στο δρόμο ανταγωνιστή του

Είναι η στιγμή που ο Κοχ μαχαιρώνει τον Ουζόκα σε δημόσιο πάρκο του δυτικού Λονδίνου.

Ο Τζορτζ Κοχ, 24 χρόνων, μοντέλο γνωστών Οίκων όπως του Λουί Βουιτόν ζήλευε παθολογικά τον Χάρρυ Ουζόκα ανταγωνιστή του στις πασαρέλες.

Ο Τζορτζ τον αντέγραφε ενώ φαίνεται ότι είχε κοιμηθεί και με τη φίλη του. Ο Ουζόκα του ζήτησε ένα ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές. Αλλά ουσιαστικά έδωσε ραντεβού με το θάνατο. Ο Κοχ του κατάφερε τρεις μαχαιριές. Τώρα αντιμετωπίζει ισόβια.

Έριξε αεροπλάνο για να εκδικηθεί τη γυναίκα του και σκοτώθηκε

Ο Ντουαίην Γιούντ είχε συλληφθεί μετά από διένεξη με τη γυναίκα του αλλά αφέθη ελεύθερος.

Και τι αποφάσισε να κάνει; Νοίκιασε ένα Τσέσνα με σκοπό να το ρίξει στο σπίτι του στο Παίηζον της Γιούτα και να την σκοτώσει.

Από τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους μέρος του σπιτιού άρπαξε φωτιά και φυσικά οι καταστροφές ήταν μεγάλες.
Ως εκ θαύματος η γυναίκα του Γιουντ και ο νεαρός γιός του βγήκαν ζωντανοί από το σπίτι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου