ΔΙΕΘΝΗ

Τεράστια διαδήλωση κατά του Τραμπ στο Λονδίνο

τεράστια-διαδήλωση-κατά-του-τραμπ-στο-798363

Μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Λονδίνου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ενημέρωσε γύρω στις 17:30 ώρα Ελλάδος πως η κεντρική πλατεία Τραφάλγκαρ, βρίσκεται κοντά στα όρια της χωρητικότητάς της, αν και περίπου μισή ώρα αργότερα το πλήθος είχε αρχίσει να κινείται πρπς Έως τώρα δεν υπάρχει επίσημη εκτίμηση για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Στους αιθέρες της βρετανικής πρωτεύουσας πετά ένα μεγάλο μπαλόνι που εμφανίσει τον κ. Τραμπ ως ένα οργισμένο πορτοκαλί μωρό που φορά πάνα.

Η άδεια για την χρήση του μπαλονιού δόθηκε από τον Εργατικό δήμαρχο της πόλης, Σαντίκ Καν, ο οποίος έχει επανειλημμένα συγκρουστεί λεκτικά με τον αμερικανό πρόεδρο, κυρίως όσον αφορά τα φαινόμενα εγκληματικότητας και τρομοκρατίας στο Λονδίνο.

Ο κ. Τραμπ έχει αναγνωρίσει πως δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στο Λονδίνο. Θα περάσει μικρό μέρος της επίσκεψής του στην Αγγλία στην πόλη.

Ο δήμαρχος σημείωσε πως οι διαδηλώσεις θα πρέπει να είναι ειρηνικές, προσθέτοντας όμως πως παρά την δυσαρέσκεια του προέδρου οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν.

Πηγή: skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου