ΔΙΕΘΝΗ

Διάσημοι σεφ «θρηνούν» τον Αντονι Μπουρντέν: Τι έγραψε Τζέιμι Ολιβερ, Γκόρντον Ράμσεϊ

διάσημοι-σεφ-θρηνούν-τον-αντονι-μπο-820295

Την λύπη του για τον χαμό του Άντονι Μπουρντέν εξέφρασε στα social media ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του στα social media, ο διάσημος σεφ ανέφερε πως πραγματικά του ράγισε η καρδιά μόλις διάβασε για τον χαμό του Αμερικανού σεφ.

«Πρέπει να πω πως είμαι εντελώς σοκαρισμένος στο άκουσμα πως ο απίστευτος Μπουρντέν πέθανε. Πραγματικά ξεπέρασε τα καλούπια και πήγε σε άλλο επίπεδο την μαγειρική φιλοσοφία. Aναπαύσου εν ειρήνη σεφ. Οι σκέψεις μου και η αγάπη μου σε όλη την οικογένεια και τους στενούς φίλους.

Ο Τζέιμι Όλιβερ δεν ήταν ο μόνος που σοκαρίστηκε από τον χαμό του Μπουρντέν, καθώς τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στο Twitter και ο επίσης Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ.

«Σοκαρισμένος και λυπημένος από την απώλεια του Άντονι Μπουρντέν. Έφερε τον κόσμο στα σπίτια μας και ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους έτσι ώστε να εξερευνήσουν πολιτισμούς και πόλεις μέσω του φαγητού τους. Θυμηθείτε ότι η βοήθεια είναι μόνο μια τηλεφωνική κλήση μακριά…».

Πέρα από γνωστούς σεφ ανά τον κόσμο, την λύπη τους εξέφρασαν και διάσημοι ηθοποιοί και μοντέλα, μεταξύ αυτών η Κρίσι Τέιγκεν και Ρόζι Μακ Γκάουαν και άλλοι.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου