ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκάνδαλο» με τη μαφία στη Νάπολι: Κατηγορούνται Ρέινα και Καναβάρο

σκάνδαλο-με-τη-μαφία-στη-νάπολι-κατη-7794

Οι σχέσεις της Καμόρα με την ποδοσφαιρική ομάδα της Νάπολι μόνο παρελθόν δεν αποτελούν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ. Τέσσερις παίκτες και ένας παράγοντας της ομάδας αναμένεται να παραπεμφθούν από την Εισαγγελεία της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πέπε Ρέινα, Πάολο Καναβάρο, Σαλβατόρε Αρόνικα και ο τιμ μάνατζερ, Πάολο Ντε Ματέις, κατηγορούνται για επαφές με μέλη της μαφίας της πόλης. Ύστερα από έρευνα της επιτροπής Antimafia της Νάπολης, προέκυψε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν κοντά στα αδέρφια Εσπόζιτο της εταιρείας Eurobet, ενώ για τον Καναβάρο η κατηγορία είναι ότι έδινε εισιτήρια, μέσω του Ντε Ματέις, στην οικογένεια Λο Ρούσο της Ναπολιτάνικης Μαφία.

Αν αποδειχθούν μάλιστα τα παραπάνω, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για τιμωρία της ομάδας της Νάπολι, με τις ποινές να είναι ιδιαίτερα αυστηρές για τέτοια περιστατικά. Με αποκλεισμό ετών από τα γήπεδα κινδυνεύει και ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου