ΔΙΕΘΝΗ

Υπάλληλοι ξενοδοχείου στην Ιταλία βίασαν ομαδικά 50χρονη Βρετανίδα

υπάλληλοι-ξενοδοχείου-στην-ιταλία-βί-14877

Σοκαρισμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στην Ιταλία από την είδηση πως υπάλληλοι γνωστού ξενοδοχείου στο Σορέντο νάρκωσαν και βίασαν ομαδικά 50χρονη Βρετανίδα.

Οπως γράφει η εφημερίδα Telegraph το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 την τελευταία ημέρα των διακοπών της 50χρονης στο Σορέντο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και τη βίασε. Στη συνέχεια την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του αλλά και άλλα άτομα, και τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Πέντε από τους δράστες συνελήφθησαν και η δίκη τους πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα.

Μάλιστα οι βιαστές της άτυχης γυναίκας ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits. Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου