ΔΙΕΘΝΗ

Επιβάτες περίμεναν 2 ώρες σε πολικές θερμοκρασίες μέχρι να προσγειωθεί ο Πούτιν

επιβάτες-περίμεναν-2-ώρες-σε-πολικές-θε-126667

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης από τη Σιβηρία προς τη Μόσχα, καθώς βρέθηκαν να περιμένουν σε πολικές θερμοκρασίες, εγκλωβισμένοι σε αεροσκάφος με ανοιχτές τις πόρτες, μέχρι να προσγειωθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το αεροδρόμιο της Μόσχας «νέκρωσε», εν αναμονή της άφιξης του αεροσκάφους που μετέφερε τον Ρώσο πρόεδρο. Σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβάτες περιγράφουν ότι τα πάντα σταμάτησαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο. Την χειρότερη ταλαιπωρία την έζησαν οι ταξιδιώτες από τη Σιβηρία.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου δεν μπορούσαν να βγουν στην πίστα για να απομακρύνουν τη σκάλα, στο πλάι του δικού τους αεροπλάνου, ούτε να κλείσουν τις πόρτες του. Ετσι, τους άφησαν να περιμένουν για περίπου δύο ώρες, τη στιγμή που το θερμόμετρο έδειχνε -16 βαθμούς Κελσίου!

«Ανακοίνωσαν ότι το αεροδρόμιο έκλεινε επειδή θα προσγειωνόταν ο Πούτιν. Απέκλεισαν την πίστα», έγραψε στο Facebook ένας από τους επιβάτες, ο Γκριγκόρι Σκαρτσένκο. «Μας είπαν να κλείσουμε τα τα παράθυρα στην αριστερή πλευρά του αεροπλάνου. Κρυώνουμε!», ήταν η ανάρτηση της Μαρία Μπιστρόβα, που ήταν στην ίδια πτήση. «Το έκαναν για την ασφάλεια του Πούτιν ή επειδή θα ήταν άβολο να μας δει έτσι; Αν κρίνουμε από τις συνθήκες, πρόκειται για τη δεύτερη εκδοχή», έγραψε ακόμη.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου