ΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Η στιγμή απελευθέρωσης των 13 παιδιών από το «σπίτι του τρόμου» [εικόνες-βίντεο]

καλιφόρνια-η-στιγμή-απελευθέρωσης-τω-146850

Η στιγμή της απελευθέρωσης των παιδιών που κρατούσαν αλυσοδεμένα οι γονείς τους στην Καλιφόρνια αποτυπώνει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, φαίνονται τα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι που ήταν φυλακισμένα. Ενα εξ αυτών, μάλιστα, τρέχει για να μπει στο αυτοκίνητο των αρχών.

Τα 13 παιδιά της οικογένειας Τέρπιν ζούσαν την απόλυτη φρίκη από τους γονείς του, Ντέιβιντ και Λουίζ. Οι γονείς-τέρατα τα ξυλοκοπούσαν, τα έδεναν με αλυσίδες και τα άφηναν να λιμοκτονούν. Ενα από τα βασανιστήρια που τα υπέβαλαν ήταν να τους αφήνουν μπροστά τους φαγητό χωρίς να τους επιτρέπεται να το το καταναλώσουν.

Οι Τέρπιν κρατούσαν τα παιδιά τους στο σκοτάδι, καθώς δεν τους μάθαιναν τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν ήξεραν ούτε τι είναι ένας αστυνομικός, τι είναι τα χάπια και τα φάρμακα, ενώ όσο ήταν δεμένα, τους επιτρεπόταν μόνο να γράφουν ημερολόγια, τα οποία και θα ερευνήσει η αστυνομία.

Οι γονείς-τέρατα συνελήφθησαν, όταν η 17χρονη κόρη, που έμοιαζε με 10 ετών λόγω των κακουχιών, κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε από το σπίτι από το παράθυρο και κάλεσε την αστυνομία. Ενα από τα αδέλφια της, που την ακολούθησε, στη συνέχεια φοβήθηκε και επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Ντέιβιντ Τέρπιν, 57 ετών και η σύζυγός του Λουίζ, 49 ετών, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε κάθειρξη 94 ετών εάν κριθούν ένοχοι. Ο Ντέιβιντ Τέρπιν κατηγορείται επίσης για μία περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο δια της βίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου