ΔΙΕΘΝΗ

«Ξύπνησαν» μνήμες: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στο Σαν Φρανσίσκο

ξύπνησαν-μνήμες-φορτηγό-έπεσε-πάνω-177221

Μια κακή στιγμή, βέβαια, που προκάλεσε τον τραυματισμό επτά ανθρώπων. Δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα και παρέσυρε δυο πεζούς συνελήφθη από την αστυνομία. Υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Το ABC7 μετέδωσε ότι το φορτηγό, που έκανε delivery, επιχείρησε παράνομη αριστερή στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δυο πεζούς, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε ένα Mazda όπου επέβαινε μια 5μελής οικογένεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όσα προκύπτουν από τις κάμερες ασφαλείας, ο οδηγός, παραβίασε κόκκινο φανάρι.

Αγωνία για δυο τραυματίες

Δυο ηλικιωμένοι άνδρες βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο όταν ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο. Αφού έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα, χτύπησε κι εκείνους, «πετώντας» τον έναν από τους δυο 3 με 4 μακριά.

Ο άνδρας αυτός, ένας 79χρονος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Υποβλήθηκε ήδη σε εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί η εσωτερική αιμορραγία. Ο δεύτερος σοβαρά τραυματίας, ένας 66χρονος, έχει σπάσει ένα πλευρό ενώ έχει υποστεί διάτρηση πνεύμονα!

Τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους όταν έπεσε πάνω τους το φορτηγό, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο οδηγός του φορτηγού επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ένας… «καλός Σαμαρείτης» (σ.σ. που έτυχε να είναι μέλος της υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας) τον σταμάτησε και τον συνέλαβε.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου