ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλος σκότωσε έναν άντρα και κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στη Μόσχα

ένοπλος-σκότωσε-έναν-άντρα-και-κρατά-ο-183717

Ομηρία σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης στη Μόσχα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο ένοπλος δράστης τώρα κρατά «αρκετούς ομήρους».

Δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα, όπως αναφέρει το sputniknews.com. Μετά από διαπληκτισμό με τον νυν ιδιοκτήτη, έβγαλε όπλα και πυροβόλησε στο χώρο τραυματίζοντας θανάσιμα έναν φύλακα. Αμέσως μετά επιχείρησε να το σκάσει παίρνοντας ομήρους.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τρεις τραυματίες, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως μεταξύ των ομήρων είναι και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο προκειμένου να γίνει διευθέτηση χρεών.
«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή και επιχειρεί να διαπραγματευτεί με τον δράστη, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει διατυπώσει αιτήματα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου