ΔΙΕΘΝΗ

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για βιασμό έφηβης ο Σταλόνε

αντιμέτωπος-με-νέες-καταγγελίες-για-β-189322

Έρευνα εις βάρος του Σιλβέστερ Σταλόνε για τις καταγγελίες ότι βίασε μια έφηβη τη δεκαετία του 1990 διεξάγει η αστυνομία της Σάντα Μόνικα στις ΗΠΑ.

«Επιβεβαιώνω ότι κατατέθηκε μια καταγγελία για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος του κ. Σταλόνε. Το φερόμενο θύμα κατήγγειλε το περιστατικό τον Νοέμβριο του 2017. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στη Σάντα Μόνικα», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί την γυναίκα για συκοφαντία και ψευδή καταμήνυση. Ο δικηγόρος του, Μάρτι Σίνγκερ, απέρριψε τις αιτιάσεις της καταγγέλλουσας ότι τη βίασε ο πελάτης του μέσα στο γραφείο του. Ο Σταλόνε παραδέχεται πάντως ότι ήταν μαζί της για χρονικό διάστημα τριών ημερών στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας στο Ισραήλ το 1987, αλλά υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο δεν ήταν παντρεμένος, ότι η γυναίκα δεν ήταν ανήλικη και ότι δεν τη βίασε ποτέ. Λέει ακόμη ότι δεν την είδε ποτέ τη δεκαετία του ‘90.

Ο Σταλόνε διέψευσε τον περασμένο μήνα τα δημοσιεύματα ότι μια 16χρονη θαυμάστριά του τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά στο Λας Βέγκας το 1986 και την υποχρέωσε να συμμετάσχει σε «τρίο» μαζί με τον σωματοφύλακά του. Η εκπρόσωπός του, Μισέλ Βέγκα, έκανε λόγο για «γελοία, εντελώς αβάσιμη ιστορία», που είχε ως στόχο να βλάψει την εικόνα του «Ρόκι».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου