ΔΙΕΘΝΗ

Η Χόουπ Σόλο κατηγορεί τον Σεπ Μπλάτερ για σεξουαλική παρενόχληση!

η-χόουπ-σόλο-κατηγορεί-τον-σεπ-μπλάτερ-238611

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, υποστηρίζει πως έπεσε η διεθνής τερματοφύλακας, Χόοπ Σόλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την απονομή της χρυσής μπάλας.

Τις τελευταίες μέρες ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν κατακλύσει την επικαιρότητα και αρκετοί δημοφιλείς άνθρωποι από διάφορους χώρους έχουν μοιραστεί κάτι που τους έχει συμβεί.

Σε σχετική ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει η Αμερικανή τερματοφύλακας, Χόουπ Σόλο, η οποία κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για άσεμνη χειρονομία, κατά τη διάρκεια της απονομής της χρυσής μπάλας τον Ιανουάριο του 2013.

Η πιο γνωστή, ίσως, γυναίκα στο χώρο του ποδοσφαίρου απάντησε στην ερώτηση της πορτογαλικής «Expresso» πως: «Ο Σεπ Μπλάτερ μου έπιασε τα οπίσθια. Ήταν στην εκδήλωση για τη χρυσή μπάλα, λίγα λεπτά πριν βγούμε στη σκηνή. Η σεξουαλική παρενόχληση έχει γίνει κάτι φυσιολογικό».

Οι 2 εμπλεκόμενοι κατά τη διάρκεια της απονομής της χρυσής μπάλας τον Ιανουάριο του 2013

Για το περιστατικό μίλησε και στην «Guardian», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχα σοκαριστεί εντελώς. Έπρεπε να συνέλθω γρήγορα για να παραδώσω στη συμπαίκτριά μου το μεγαλύτερο βραβείο της καριέρας της και να γιορτάσω μαζί της αυτή τη στιγμή. Έμεινα προσηλωμένη σε αυτό».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είχε αποκαλύψει το περιστατικό με τον Μπλάτερ στο παρελθόν, υποστήριξε πως δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει αμέσως, αφού έπρεπε να ανέβει στη σκηνή και δεν της δόθηκε η ευκαιρία για να το κάνει στη συνέχεια.

Από τη μεριά του, ο Σεπ Μπλέτερ αρκέστηκε να σχολιάσει πως: «Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι γελοίοι».

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου