Χτύπησε μέχρι θανάτου το 2 ημερών βρέφος επειδή δεν σταματούσε να κλαίει

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-07, 11:30:11
Χτύπησε μέχρι θανάτου το 2 ημερών βρέφος επειδή δεν σταματούσε να κλαίει

Μία ακόμη φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν πα-τέρα(ς) 22 ετών καταγράφηκε στη Βρετανία. Ο νεαρός άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 2 ημερών βρέφος, διότι τον ενοχλούσε το κλάμα του!

Ο Λίαμ Ντιν ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας πως «δεν σταματούσε να κλαίει».

Το μόλις δύο ημερών κοριτσάκι, το οποίο είχαν ονομάσει Λούνα, δεν πρόλαβε να δει τον κόσμο, διότι ο πατέρας του δεν άντεχε το κλάμα του και δεν γνώριζε τον τρόπο να το ηρεμήσει.
Ο νεαρός πα-τέρας ασχολήθηκε με το βρέφος όταν η μητέρα βρήκε την ευκαιρία να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να κοιμηθεί για λίγη ώρα, όντας εξουθενωμένη από τη γέννα και την 24ωρη ενασχόλησή της με τη μικρή Λούνα.

Στο δολοφόνος πατέρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει.

Ο δολοφόνος πα-τέρας Λίαμ ΝτινΗ περιγραφή των ειδικών που εξέτασαν το βρέφος ήταν συγκλονιστική. Το μόλις 2 ημερών κοριτσάκι έφερε τραύματα στο κεφάλι, στο σώμα και στο πρόσωπο. «Αποτέλεσμα των χτυπημάτων του πατέρα ήταν να τραυματιστεί ο εγκέφαλος και να προκληθεί αιμορραγία», δήλωσε ένας μάρτυρας της αστυνομίας.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου και στις 11 είχε χάσει τη ζωή του από τον ίδιο τον πατέρα του, όταν η 21χρονη μητέρα Κάρεν Μπίσετ, κοιμόταν στο πάνω δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα το πρωί, ο 22χρονος της είπε ότι η Λούνα έπεσε και χτύπησε. Αμέσως κάλεσαν ένα ασθενοφόρο, αναφέροντας πως το παιδί δυσκολεύεται να αναπνεύσει και ότι έχει τραύματα στο κεφάλι. Όταν έφτασαν στο σημείο το ιατρικό προσωπικό, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν παραμορφωμένο στο πρόσωπο και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να συμπεράνουν αμέσως ότι είχε δεχτεί χτυπήματα και σε καμία περίπτωση δεν είχαν να κάνουν με ατύχημα.

[protothema.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=