ΔΙΕΘΝΗ

Λας Βέγκας: Πέθανε για να με σώσει, λέει η Heather για τον άντρα της

λας-βέγκας-πέθανε-για-να-με-σώσει-λέει-289992

Ανείπωτος ο πόνος για τις δεκάδες οικογένειες των θυμάτων από τη σφαγή στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για το πιο θανατηφόρο μαζικό πυροβολισμό στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχουν ξεκινήσει να αναγνωρίζονται ορισμένοι από τους 59 νεκρούς και στο φως της δημοσιότητας έρχονται τραγικές ιστορίες. Ένας ηρωικός νοσοκόμος, μία γυναίκα που πέθανε στα χέρια του άντρα της, μητέρες που αφήνουν πίσω τους μικρά παιδιά.
Sonny Melton

Ο 29χρονος νοσοκόμος Sonny Melton πυροβολήθηκε θανάσιμα στην πλάτη, καθώς προσπαθούσε μαζί με την σύζυγό του Heather να διαφύγουν. Η γυναίκα του είπε ότι πέθανε, προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της. «Έσωσε τη ζωή μου. Με άρπαξε και άρχισε να τρέχει, όταν τον ένιωσα να πυροβολείται από πίσω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θέλω όλοι να μάθουν τι καλός, αγαπημένος άνθρωπος ήταν. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Το ζευγάρι έζησε στο Big Sandy του Τενεσί, όπου ο Melton εργαζόταν ως νοσοκόμος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο Henry County. Και η γυναίκα του εργάζεται στο νοσοκομείο ως χειρουργός και την γνώρισε, όταν κλήθηκε να βοηθήσει σε χειρουργείο. Παντρεύτηκαν το 2016.

«Είμαστε το ζευγάρι που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχει συναντηθεί, να ερωτευτεί ή να έχει μέλλον μαζί. Αλλά η ζωή είναι αστεία και πιστεύουμε ότι ο Θεός μας έφερε μαζί μας ως αδερφές ψυχές» γράφουν στη γαμήλια σελίδας τους στο The Knot.

Ο Sonny Melton και η σύζυγός του Heather

Denise Salmon Burditus

Η 50χρονη Denise Salmon Burditus πέθανε στα χέρια του επί 32 χρόνια συζύγου της Τony Burditus, λίγα λεπτά αφότου ανήρτησαν φωτογραφία τους από το Φεστιβάλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνταξιούχος γιαγιά και μητέρα, σύμφωνα με το Facebook, δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες με τον σύζυγό της, την πρώτη της αγάπη από το γυμνάσιο του Hedgesville.

Στην ακόλουθη φωτογραφία η Denise είναι με τον σύζυγό της Tony, φωτογραφία την οποία ανάρτησε στο Facebook λίγα λεπτά πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί.

Η Denise Salmon Burditus και ο σύζυγός της Tony



Neysa Tonks

Η Neysa Tonks, η οποία ήταν από τα τελευταία θύματα που αναγνωρίστηκαν, αφήνει πίσω της τρεις γιους. Η οικογένειά της, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, έχει ανοίξει λογαριασμό στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να μεγαλώσει τα παιδιά.

Michael Anderson

Τραγικός θάνατος και για τον Michael Anderson. Η φίλη του Bianca Acosta έγραψε στο Facebook: «Δεν ένιωσα ποτέ τόσο πολύ αγάπη και λατρεία. Ήταν όλα αυτά που μια γυναίκα ήθελε και χρειαζόταν από έναν άντρα. Αγωνιστήκαμε πολύ και σκληρά για να είμαστε μαζί. Και όταν τελικά ήμασταν μαζί, ήταν τέλειο». Το ζευγάρι έχει ένα γιο μαζί.

Τραγική φιγούρα ο γιος και γιατρός Travis Phippen από την Καλιφόρνια, ο οποίος δεν κατάφερε να σώσει τον πατέρα του John, με τον οποίο ήταν μαζί στη συναυλία.

Ο John Phippen

Η Jenny Parks

Η νηπιαγωγός Jenny Parks από το Lancaster της Καλιφόρνια αφήνει πίσω της δύο παιδιά. Η θεία της Rhonda Boyle έγραψε στο Facebook: «Είναι μια θλιβερή μέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε. Ήταν μια τρυφερή γυναίκα και καλή μητέρα».

Ο 23χρονος Jordan McIldoon, μαθητευόμενος μηχανικός, ήταν στο φεστιβάλ με τη φίλη του, όταν πυροβολήθηκε. Επίσης, σκοτώθηκαν ο 20χρονος Quinton Robbins, από το Henderson της Νεβάδας και η Susan Smith, 53 ετών, διευθύντρια γραφείου.

Η Melissa Ramirez, η οποία ήταν απόφοιτος του κρατικού πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Bakersfield, και η 35χρονη καθηγήτρια ειδικής εκπαίδευσης Sandy Casey σκοτώθηκαν επίσης στο φρικτό κυνηγητό.

Jessica Klymchuk, μητέρα τεσσάρων παιδιών – Πέθανε στο μακελειό

Ο 20χρονος Quinton Robbins

[[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου