ΔΙΕΘΝΗ

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο άντρας που έκανε 42 πλαστικές για να μοιάσει στον «Κεν»

συνελήφθη-στο-ντουμπάι-ο-άντρας-που-έκ-301381

Απασχολεί τα διεθνή μέσα από όταν αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το πρόσωπο και το σώμα του για να μοιάσει στον κούκλο «Κεν», τον φίλο της «Μπάρμπι». Ο 34χρονος Ροντρίγκο Άλβες, έχει μπει 42 φορές στο χειρουργείο και έχει ξοδέψει παραπάνω από 400.000 ευρώ, ώστε να γίνει ένας αληθινός «Κεν».

Όμως, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην Daily Mail, σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι για να παραστεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου, οι υπεύθυνοι στον έλεγχο διαβατηρίων τον σταμάτησαν και επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να βρουν ομοιότητα μεταξύ του ανθρώπου που είχαν μπροστά τους και της φωτογραφίας του διαβατηρίου του!

Ο Άλβες, που κατάγεται από την Βραζιλία, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο, δήλωσε πως είναι συνηθισμένος να τίθεται υπό κράτηση στα αεροδρόμια, αφού ταξιδεύει συχνά και πάντα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, χαλάρωσε και απόλαυσε το τσάι του μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με την φωτογραφία στο διαβατήριο.

«Δεν ρώτησα τι συνέβαινε, επειδή μου συνέβη το ίδιο όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Εκεί με ανέκριναν επί μία ώρα και όταν είπα στον επικεφαλής αξιωματικό να με κοιτάξει καλά, όλοι ήταν πολύ απολογητικοί και μου είπαν απλά ότι έκαναν την δουλειά τους», δήλωσε ο… «Κεν».

Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι καθώς θα γεράζει δεν αποκλείει να κάνει ακόμα μια επέμβαση, αυτή την φορά αλλαγής φύλου. Αφού προτιμά, όπως και η Κέιτλιν Τζένερ, να είναι «μια σέξι ηλικιωμένη γυναίκα παρά ένας γέρος με χαλάρωση».

Ο ριάλιτι σταρ έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε 56 τηλεοπτικά σόου σε όλο τον κόσμο και έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες «για να σπάσει το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων», όπως ο ίδιος δήλωσε στην βρετανική Sun.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου