ΔΙΕΘΝΗ

Φρικτός θάνατος για δημοσιογράφο στη Σρι Λάνκα: Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια

φρικτός-θάνατος-για-δημοσιογράφο-στη-311994

Φρικτός ήταν ο θάνατος που περίμενε τον 24χρονο δημοσιογράφο των Financial Times Πολ ΜακΚλλιν, τον οποίο άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο ΜακΚλιν, ο οποίος έκανε μαθήματα σέρφινγκ, έσκυψε στο νερό μιας λίμνης για να πλύνει τα χέρια του.

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος.

Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Ο άτυχος ΜακΚλίν

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής σερφ στην οποία έκανε μαθήματα ο 24χρονος υποστήριξε, πάντως, πως είδε τι συνέβη. «Πήγε στη ζούγκλα που βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τη θάλασσα. Ενώ έπλενε τα χέρια του ο κροκόδειλος τον άρπαξε» είπε ο Φαουάς Λαφίρ.

Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Ο ΜακΚλίν εργαζόταν στους Financial Times εδώ και δύο χρόνια – ήταν η πρώτη του δουλειά – καλύπτοντας τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Brexit.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου