ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

πέθανε-η-ελληνίδα-που-τραυματίστηκε-σ-337987

Κατέληξε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η 51χρονη με διπλή υπηκοότητα της Ελλάδας και της Γερμανίας, παντρεμένη με Έλληνα και μητέρα δύο παιδιών, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διπλωματικές μας αρχές παρέχουν κάθε υποστήριξη στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε σε 16 έπειτα από τον θάνατο σήμερα της Ελληνίδας, ακακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

’’Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους “Δεν Φοβάμαι”.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου