ΔΙΕΘΝΗ

Κρουαζιέρα με εισιτήριο 46.000 ευρώ παραλίγο να γίνει εφιάλτης [pics]

κρουαζιέρα-με-εισιτήριο-46-000-ευρώ-παραλί-364070

Όταν οι πάνω από 1.900 επιβάτες της κρουαζιέρας του Sea Princess πλήρωναν τα εισιτήριά τους αξίας 46.000 ευρώ για το ταξίδι των 104 ημερών από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, σίγουρα κάτι άλλο θα είχαν στο μυαλό τους και όχι αυτό που τους συνέβη…

Θα περίμεναν να ζήσουν μέρες ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και ηρεμίας στο υπερπολυτελές πλοίο, όμως την 10η μέρα του ταξιδιού, όλα αυτά πήγαν περίπατο.

Και αυτό γιατί ενώ βρισκόταν στο Ειρηνικό Ωκεανό με προορισμό του Ντουμπάι, υπήρξε μία ανακοίνωση από τον καπετάνιο, η οποία προκάλεσε πανικό.

Επειδή υπήρχε αυξημένος κίνδυνος επίθεσης από Σομαλούς πειρατές, ενημερώθηκαν πως όλα τα φώτα και οι κουρτίνες θα κλείσουν, άπαντες θα πρέπει να ασφαλίσουν τις πόρτες στα δωμάτιά τους και γενικότερα Sea Princess να μοιάζει σαν πλοίο… φάντασμα, προκειμένου να μην μπει στο στόχαστρο.

Μάλιστα όσοι είχαν εξωτερικές καμπίνες, αυτές δηλαδή με μπαλκόνι, ενημερώθηκαν να ασφαλίσουν τόσο τις εξωτερικές πόρτες, όσο και αυτές εισόδου στην καμπίνα και να μείνουν στον διάδρομο. Έτσι, θα υπάρχουν δύο πόρτες που θα τους χωρίζουν από τους πειρατές.

Ευτυχώς όμως ο κίνδυνος πέρασε, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και το Sea Princess συνεχίζει πλέον κανονικά το ταξίδι του.

[gazzetta.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου