ΔΙΕΘΝΗ

Βρέφος πυροβολήθηκε πριν βγει από την κοιλιά της μητέρας του

βρέφος-πυροβολήθηκε-πριν-βγει-από-την-406896

Επέζησε ως εκ θαύματος ένα βρέφος από τη Βραζιλία, το οποίο δέχτηκε πυρά πριν ακόμη βγει από την κοιλιά της μητέρας του.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, το βρέφος τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή τη στιγμή είναι παραπληγικό. Η οικογένειά του, όμως, ελπίζει ότι στο μέλλον θα καταφέρει να ξεπεράσει τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας του και να περπατήσει.

Η 28χρονη μητέρα του, Claudineia dos Santos Melo, ήταν εννέα μηνών έγκυος όταν πυροβολήθηκε στην κοιλιά. Όπως αναφέρει το BBC, η γυναίκα ήταν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα, καθώς βρέθηκε στη μέση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών σε φαβέλα του Ρίο ντε Τζενέιρο.

Ο μικρός Άρθουρ ήρθε στο κόσμο με καισαρική. Ο γυναικολόγος José Carlos Oliveira, που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του βρέφους, δήλωσε ότι πρόκειται για «ένα θαύμα».

«Σήμερα είναι παραπληγικός αλλά μπορούν να γίνουν πολλά κατά τη διάρκεια της ζωής αυτού του παιδιού» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν είχε ποτέ βρεθεί αντιμέτωπος με αντίστοιχο περιστατικό στη ζωή του.

Σε θαύμα ελπίζει και ο αδελφός της μητέρας του, που δήλωσε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να δει το αγοράκι να μεγαλώνει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου