ΔΙΕΘΝΗ

Σύγκρουση τρένων στη Μόσχα με 23 τραυματίες

σύγκρουση-τρένων-στη-μόσχα-με-23-τραυματ-504046

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από την σύγκρουση τρένων το βράδυ του Σαββάτου στη Μόσχα.

Τέσσερις αμαξοστοιχίες έχουν εκτροχιαστεί και περισσότερα από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο τις Αρχές.

To ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS κάνει λόγο για 23 τραυματίες.

Το Τμήμα Υγείας της Μόσχας ανέφερε στο RIA Novosti ότι 12 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία μετά την συντριβή. Ένα από τα θύματα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία διάσωσης και όλες οι αμαξοστοιχίες έχουν εκκενωθεί.

Τα δρομολόγια στην περιοχή έχουν ανασταλεί και αναμένεται να επανέλθουν σε λειτουργία μετά το πρωί της Κυριακής, όπως ανέφερε μια πηγή στο πρακτορείο TASS, προσθέτοντας ότι ένα υπερυψωμένο σύστημα έχει διαλυθεί στην πίστα που χρησιμοποιείται για τα τρένα.

Στο σημείο βρίσκονται 170 διασώστες, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η εκπρόσωπος της επιτροπής διερεύνησης, Tatiana Morozova, ανέφερε ότι κατά τη στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν 445 επιβάτες και πρόσθεσε ότι μεταξύ εκείνων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο είναι και το πλήρωμα της αμαξοστοιχίας μεγάλων αποστάσεων.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και αρκετοί αλλοδαποί πολίτες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που λαμβάνονται από το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου