ΔΙΕΘΝΗ

Αυτός ο πρίγκιπας δεν είναι… ξυπόλητος

αυτός-ο-πρίγκιπας-δεν-είναι-ξυπόλητο-487739

O πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ζαγιέντ του βασιλικού οίκου της Σαουδικής Αραβίας, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του και με πολυμελή συνοδεία συγγενών και συνεργατών του, που υπερβαίνουν τα 40 άτομα, βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Άνασσα», στον κόλπο της Χρυσοχούς της Πάφου, σε μικρή απόσταση από τα «λουτρά της Αφροδίτης».

Η θαλαμηγός του Σαουδάραβα Κροίσου θεωρείται, σύμφωνα με πηγές της Λιμενικής Αστυνομίας Κύπρου, ως το πλέον πολυτελές και ακριβό πλωτό μέσο που έφθασε ποτέ στη θάλασσα της Κυπριακής Δημοκρατίας και μάλιστα εκτιμάται ως ένα από τα πλέον σύγχρονα πλεούμενα παγκοσμίως. Διαθέτει την τελευταία λέξη της εξέλιξης στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ εντυπωσιακή είναι και η πολυτέλεια σε όλους τους εσωτερικούς του χώρους.

Η θαλαμηγός αποτελείται από δύο καταστρώματα με δεκάδες υπερπολυτελείς καμπίνες, καμπίνες προσωπικού και άλλους χώρους για την αναψυχή των προσκεκλημένων της, ενώ πολυάριθμο είναι και το μόνιμο προσωπικό της.

Η εξυπηρέτηση των επιβατών της γίνεται με τη χρήση τριών ταχύπλοων σκαφών που πηγαινοέρχονται από και προς τη θαλαμηγό στο «Άνασσα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου