ΔΙΕΘΝΗ

Τον τρόμο σκόρπισε σε εμπορικό κέντρο άνδρας που τραυμάτισε υπάλληλο με τσεκούρι

τον-τρόμο-σκόρπισε-σε-εμπορικό-κέντρο-518695

Τον πανικό έσπειρε ένας άνδρας που τραυμάτισε με τσεκούρι μία υπάλληλο, μέσα σε εμπορικό κέντρο της Μελβούρνης, το πρωί της Δευτέρας.

Ο δράστης χτύπησε τόσο άσχημα την 30χρονη γυναίκα, η οποία μετά την επίθεση δεν μπορούσε καν να μιλήσει, όπως αναφέρει ο εργοδότης της. Συνάδελφοι του θύματος κάλεσαν την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου και την αστυνομία, που κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα. Η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας της να έχει σταθεροποιηθεί.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν άγρια χτυπημένη» δήλωσε ο ιδιοκτήτης καταστήματος και εργοδότης της 30χρονης. «Δεν ξέρω τι σκεπτόταν, ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνε κάτι τέτοιο», τόνισε και πρόσθεσε ότι ως επιχείρηση, ο ίδιος και οι συνάδελφοί της, θα σταθούν στο πλευρό της, ώστε να διασφαλίσουν ότι η υγεία της θα αποκατασταθεί.

Μία εργαζόμενη σε καφετέρια, μέσα στο εμπορικό κέντρο, δήλωσε πως είδε την 30χρονη να είναι πεσμένη στο πάτωμα, με αίματα στο κεφάλι της. «Αρρώστησα. Όλοι μας αρρωστήσαμε από το περιστατικό», ανέφερε στους δημοσιογράφους.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου