ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσίδες νοικιάζουν ανθοδέσμες και έναν… ανδρικό ώμο για μια εορταστική selfie

ρωσίδες-νοικιάζουν-ανθοδέσμες-και-έν-539465

Αγοράσατε ποτέ ένα μπουκέτο για τον εαυτό σας για την Ημέρα της Γυναίκας απλά για να το επιδείξετε στους φίλους ή τους συναδέρφους σας; Ρωσίδες επιχειρηματίες βρήκαν μια πρωτότυπη και ευφάνταστη ιδέα – τις ενοικιάσεις λουλουδιών.

Λίγες ημέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με διαφημίσεις που προωθούν την ενοικίαση γιγαντιαίων μπουκέτων. Για περίπου 7-17 δολάρια, οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν ένα πολυτελές μπουκέτο για τον εαυτό τους για 10 λεπτά – ίσα ίσα για να προλάβουν να βγάλουν μερικές selfies.

«101 τριαντάφυλλα για μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο Instagram! Τα αιτήματα θα απαντηθούν αμέσως».

Η φωτογραφία στη συνέχεια μπορεί να αναρτηθεί στα social media για να συγκεντρώσετε likes ή να προκαλέσετε φθόνο ή να κάνετε έναν ξεχασιάρη φίλο σας να ζηλέψει, λένε αυτοί που κρύβονται πίσω από το πρωτότυπο πρότζεκτ.

«Θέλετε να κάνετε ένα φίλο σας να ζηλέψει; Να κάνετε τις φίλες σας να ζηλέψουν; Θα σας φέρουμε ένα κομψό μπουκέτο με 101 τριαντάφυλλα! Θα έχετε 10 λεπτά για να τραβήξετε όσες περισσότερες selfies θέλετε».

Οι παραδόσεις διαφημίζονται για τις 7-9 Μαρτίου. Μαζί με τα λουλούδια, η υπηρεσία προσφέρει κουτιά δώρων από πολυτελείς οίκους όπως Gucci, , Dolce & Gabbana, Chanel, Guess, Armani, καθώς και Tiffany & Co, προφανώς για να σκάσουν ακόμη περισσότεροι οι εχθροί σας.

Ορισμένες διαφημίσεις προχώρησαν ακόμη περισσότερο και προσφέρουν τον ώμο ενός άνδρα προς ενοικίαση. Στις διαφημίσεις αυτές περιλαμβάνεται η επιλογή ενός όμορφου άνδρα σε περίπτωση που θέλετε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες μαζί του.

«Αν δεν έχετε κάποιον φίλο και θέλετε να εντυπωσιάσετε τις φίλες σας, θα έρθω και θα κάνουμε μία υπέροχη φωτογράφηση. Θα έχετε 15 λεπτά για να βγάλετε όσες περισσότερες φωτογραφίες θέλετε» γράφει στη διαφήμιση ένας άνδρας με το όνομα Αλεξάντερ. Παραδόξως, ακμία από τις γυναίκες που του απάντησαν δεν έδειξαν να προσβάλλονται, αντιθέτως αστειευόμενες τον ρώτησαν αν μπορούσαν να τον νοικιάσουν και για την επόμενη χρονιά προκαταβολικά.

Οι διαφημίσεις αυτές έχουν προκαλέσει επικριτικά σχόλια, με κάποιους να δηλώνουν πως είναι η «πεμπτουσία του σύγχρονου συνόλου αξιών».

Πηγή: RT

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου