ΔΙΕΘΝΗ

Καραμπόλα 55 αυτοκινήτων στη Βοστόνη λόγω παγωμένου οδοστρώματος

καραμπόλα-55-αυτοκινήτων-στη-βοστόνη-λό-572933

Μια μεγάλη καραμπόλα με πάνω από 50 εμπλεκόμενα αυτοκίνητα έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε αυτοκινητόδρομο έξω από την Βοστόνη.

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν γύρω στις 6.30 το πρωί (τοπική ώρα) συνετέλεσαν ώστε 55 οχήματα -ανάμεσα τους Ι.Χ., βανάκια αλλά και μεγάλες νταλίκες που “δίπλωσαν”- να συγκρουστούν μεταξύ τους στον αυτοκινητόδρομο I-93 του Γουέικφιλντ, προκαλώντας ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Μιλάμε για τεράστιο αριθμό οχημάτων”, ήταν το σχόλιο του διοικητή της Πυροσβεστικής του Γουέικφιλντ, Μάικλ Σάλιβαν.

Ωστόσο, οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης με μικροτραυματισμούς.

“Είδα μπροστά μου αυτοκίνητα να έχουν συγκρουστεί, αλλά όταν αποπειράθηκα να πατήσω φρένο, το αυτοκίνητο μου απλώς γλίστρησε ακόμη περισσότερο πάνω στον πάγο και δεν μπορούσα να αποτρέψω απολύτως τίποτα. Μέτα άρχισαν κι άλλα οχήματα να πέφτουν πάνω στο δικό μου”, διηγείται ένας οδηγός, ο Νέιθαν Σεν Ονγκ.

Τελικά, με την άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής, μετά από λίγες ώρες ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου