ΔΙΕΘΝΗ

Μακελειό στο Reina: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο μακελάρης είχε συνεργούς

μακελειό-στο-reina-τα-στοιχεία-που-δείχνου-610467

Νέες λεπτομέρειες για το μακελειό στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τουρκικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε πληροφόρηση εκ των έσω και να είχε συνεργούς.

Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet ότι από τον τρόπο που κινήθηκε ο μακελάρης μέσα στον χώρο φαίνεται ότι ήξερε καλά το νυχτερινό κέντρο.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ήξερε πως το Reina έχει και τρεις μυστικές πόρτες, μια πληροφορία που γνωρίζουν μόνο οι εργαζόμενοι.

Ο Μεχμέντ Γιλάν, ο 36χρονος μπάρμαν στο Ρέινα, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο ένοπλος φάνηκε να βάζει στο «στόχαστρο» τα πιο πολυσύχναστα κομμάτια του νυχτερινού κέντρου. «Εισέβαλε μέσα και αμέσως κινήθηκε προς τους ανθρώπους στην αριστερή πλευρά, ένα σημείο που πάντα έχει περισσότερο κόσμο…

Αναρωτιέμαι μήπως είχε ξαναέρθει γιατί φάνηκε να ξέρει ακριβώς που πρέπει να πάει» είπε ο μπάρμαν, που εργάζεται στο Reina εδώ και 12 χρόνια.

H τουρκική εφημερίδα αναφέρει παράλληλα ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ότι οι φρουροί που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο δεν ήταν οπλισμένοι.

Με τη σειρά της, η εφημερίδα Haberturk γράφει ότι ο μακελάρης απέφυγε να μπει στο μπάνιο, το οποίο ήταν μακριά από την κεντρική είσοδο αλλά και στην κουζίνα.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου