ΔΙΕΘΝΗ

Ανακρίνεται ο οδηγός του φορτηγού

ανακρίνεται-ο-οδηγός-του-φορτηγού-620765

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι υπήρχαν δύο άτομα στο φορτηγό. Ο επιβάτης πέθανε επί τόπου. Ένα δεύτερο άτομο υπάρχουν υποψίες ότι ήταν ο οδηγός, συνελήφθη γύρω στις 21.30 τοπική ώρα και ανακρίνεται. Ο οδηγός του φορτηγού οδήγησε πάνω από το πεζοδρόμιο της αγοράς, όπου υπήρχαν θεατές σε μια πολύ τουριστική περιοχή του Βερολίνου. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ένας ολόκληρος δρόμος έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο υπαίθριο, σύμφωνα με την Tagesspiegel.

Η αστυνομία κάλεσε τους Βερολινέζους να παραμείνουν στα σπίτια τους, ζητώντας παράλληλα από τους χρήστες του Facebook και των υπόλοιπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σεβαστούν «την ιδιωτική ζωή των θυμάτων και των οικογενειών τους» και να μην ανεβάζουν εικόνες με τραυματίες και νεκρούς.

To φορτηγό ανήκει σε πολωνική εταιρεία και σύμφωνα με το αφεντικό της επιχείρησης Ariel Zurawski ο άνθρωπος που βγήκε από το εσωτερικό του οχήματος δεν είναι ο οδηγός.

«Το πρόσωπο που βγήκε από το φορτηγό δεν είναι οδηγός μου» ανέφερε ο Zurawski σε πολωνικά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι το όχημα ήταν φορτωμένο και θα άφηνε το εμπόρευμα στο Βερολίνο, κάτι το οποίο δεν έγινε. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι είχε χαθεί κάθε επαφή με τον οδηγό του φορτηγού από το απόγευμα της Δευτέρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου