ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρήκαν… όπλα και κοκαΐνη σε αυτοκίνητο ποδοσφαιριστών

βρήκαν-όπλα-και-κοκαΐνη-σε-αυτοκίνητ-629485

Ποδοσφαιριστές την ημέρα, έμποροι ναρκωτικών το βράδυ. Ένας έλεγχος ρουτίνας από την αστυνομία εμφάνισε το μυστικό που έκρυβαν δυο ποδοσφαιριστές στη Γουατεμάλα.

Η διπλή ζωή του Κολομβιανού Νταβίντ Κόρδβα Ντελγάδο και του Χιλιανού Κάρλος Ελισάνδρο Βαλένθια Μουνιόθ, επιθετικού και μέσου της Ντεπορτίβο Σαν Πέδρο, τελείωσε την Παρασκευή το βράδυ στο δρόμο προς Τσιμαλτενάνγκο, 54 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Γουατεμάλας.

Σε ένα κανονικό έλεγχο ρουτίνας, σε ένα μέρος όπου η αστυνομία είχε μπλόκο, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δύο παικτών όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, Ροδόλφο Θελάδα, ανέγφερε ότι Ντελγάδο και Μουνιόθ (και οι δύο ηλικίας 31), είχαν στην κατοχή τους ένα πυροβόλο όπλο, πυρομαχικά, μία ζυγαριά, 14 κάψουλες κοκαΐνης και διάφορα έτοιμα σκευάσματα μαριχουάνας έτοιμα προς πώληση.

Οι δύο παίκτες της Σαν Πέδρο (η οποία απέτυχε πρόσφατα να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία) μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στο Τσιμαλτενάνγκο εν αναμονή της δίκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου