ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με την κόρη του πρώην Προέδρου του Ουζμπεκιστάν: Νεκρή ή ζωντανή;

μυστήριο-με-την-κόρη-του-πρώην-προέδρο-647045

Νεκρή ή ζωντανή; Το μυστήριο γύρω από την Γκουλνάρα Καρίμοβα, κόρη του εκλιπόντος ηγέτη του Ουζμπεκιστάν, Ισλαμ Καρίμοφ είναι μεγάλο. Πληροφορίες που δημοσίευσε το site centre1.com υποστηρίζουν ότι η Καρίμοβα δηλητηριάστηκε και είναι νεκρή. Την ίδια ώρα όμως ρωσικά ΜΜΕ καθώς και το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti διαψεύδουν τις πληροφορίες αυτές. Οποια κι αν είναι η αλήθεια η ζωή της κόρης του Ουζμπέκου ηγέτη ήταν είναι μυστήριο με θεωρίες συνομωσίας και glamour.

Οι φήμες για το που βρισκόταν η Γκουλνάρα ήταν πολλές. Κάποιοι έλεγαν πως ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο, κατά άλλους βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ υπήρχαν και αυτοί που υποστήριζαν πως η 44χρονη καλλονή ζούσε στο Ισραήλ μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ο Ισλάμ Καρίμοφ κυβερνούσε τη χώρα από τη στιγμή της ανεξαρτησίας της το 1991 έως τον θάνατό του στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η ίδια η Καρίμοβα είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους μια και φοβόταν για τη ζωή της αλλά και των παιδιών της για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες πως ζούσαν στο Λονδίνο. Ανώνυμες πηγές που επικαλείται το RIA-Novosti χαρακτηρίζουν τα περί θανάτου της σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ποιά είναι η Καρίμοβα

Η Γκουλνάρα Καρίμοβα τα έχει κάνει όλα: ποπ σταρ, μοντέλο, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, φίλη διεθνών αστέρων της ροκ σκηνής κοσμική με σπουδές στο Χάρβαρντ και αμείλικτη λένε, επιχειρηματίας, που χρησιμοποιεί όλη την εξουσία της οικογένειας της για να συνθλίψει οποίον σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της. Η περιουσία της υπολογίζεται σε 1 δισ ευρώ.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου